Revin cu detalii privind excursia in Harghita.
Intalnirea la pensiune si repartitia camerelor: joi 15 august orele15:00 - 16:00Pensiunea Mountain Rest, Piricske, Harghita - de la soseaua principala Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc este indicator, se parcurge un drum forestier de circa 1,5km, accesibil pentru orice tip de masina. Dupa ce iesiti din padure, veti vedea pensiunea pe partea dreapta.
Puteti ajunge si mai devreme insa camerele vor fi gata la ora 15:00, mai este un grup cazat zilele acestea.
In cazul in care va cunoasteti si stiti cu cine veti sta in camera, va rog sa imi trimiteti un mesaj.
La sosire veti putea lua o ciorba, platiti direct la restaurant.
La check-in imi veti achita contravaloarea cinelor, cash, va rog sa aveti bani potriviti.Pentru orice alte cheltuieli la bar se poate plati si cu cardul.
MeseCina vineri va fi la orele 19:00O singura persoana nu mi-a transmis optiunea pentru cine, Veronica C.
Micul dejun va fi in fiecare dimineata la ora 08:00 si este tip bufet.
In ziua in care vizitam Miercurea Ciuc putem lua pranzul contra cost cand revenim la pensiune.
In Harghita Bai este o cabana unde se poate manca dar puteti sa va luati la voi ceva dulce, fructe uscate.
Excursia cu jeepuri -in functe de vreme, incercam sa o facem vineri sau sambata, mai multi mi-ati spus ca intentionati sa plecati duminica devreme
Sunt interesate in jur de 9-12 persoane, deci 2 masini/2 ture.
Tot in functie de vreme vom stabili joi seara cand e mai bine sa mergem la Harghita Bai.
Vremea si echipament Se anunta vreme calda dar vineri si sambata se anunta ceva precipitatii.
Sa aveti si pelerina/geaca de ploaie, incaltaminte potrivita pentru drumetie/ deplasari in natura (pensiunea este langa padure, drumul din imediata apropiere este pietruit), o haina mai groasa in caz ca se face rece seara.
Nu uitati ia pentru prima seara.
Pentru ciubarul cu apa calda (avem incluse 2 sedinte: vineri si sambata): costum de baie, prosop si slapi
Cu transportul cred ca ati rezolvat.
Am primit sugestii privind modul de organizare a grupajelor auto insa Forumul este singurul mijloc de comunicare agreat pentru excursiile Singles Camp & Travel.
Scrieti pe forum in caz ca mai este cineva care nu are cu ce veni si va pun in legatura cu cei care au anuntat ca pot prelua persoane de pe traseu.
In caz ca mai aveti intrebari, scrieti aici, pot fi utile si pentru ceilalti.
Spor la pregatiri!