Autor Subiect: Petreceri, socializare, ciubar si drumetii harghitene 15 - 18 august  (Citit de 3875 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Petreceri, socializare, ciubar si drumetii harghitene 15 - 18 august
« Răspuns #15 : Duminică, 11 August 2024, 19:33 »
Am primit doar câteva opțiuni pentru cina si nimeni nu mi-a spus ca si-ar dori excursia cu jeepurile.

Ii rog foarte mult si pe ceilalti sa imi transmita optiunile pentru cina pâna maine luni orele 12:00

Pensiunea este intr-o zona izolata si gazdele au nevoie de timp sa se aprovizioneze.
Mulțumesc!

Offline Florica 1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #16 : Duminică, 11 August 2024, 22:46 »
Buna
Sunt Florica vin din Bucuresti si mai am loc in masina
tel 0721790014

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #17 : Luni, 12 August 2024, 08:34 »
Da, vreau cinele din toate serile (fara desert) si merg si in excursia cu jeep-urile (daca se strang destui participanti).  :)

Offline Florica 1

• Newbie
  • *
« Răspuns #18 : Luni, 12 August 2024, 10:09 »
Buna ziua
Doresc cinele cu desert si excursia cu Jeep
Multumesc

Offline liliana dascalu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #19 : Luni, 12 August 2024, 11:09 »
Bună dimineața,
Doresc cinele cu desert și excursia cu jeep-uri.
Mulțumec!

Offline Andreea Topal

• Newbie
  • *
« Răspuns #20 : Luni, 12 August 2024, 12:23 »
Buna! Pentru cine eu confirm:
Meniu cine
Joi 15 august
Borzoska de pui - celebrul șnițel unguresc in crusta de carrtofi + salata 46 lei (fara desert)
Vineri 16 august
Ciolan de porc la cuptor si piept de pui umplut cu branza a la Kiev, cartofi aurii + salata 46 lei
Desert optional Papanași 14 lei
Sambata 17 august
BBQ Tu esti bucatarul - baieti, avem nevoie de ajutor

Offline Valentin2024

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #21 : Luni, 12 August 2024, 12:32 »
Confirm .
Aleg sa servesc mesele la pensiune și să particip la toate ieșirile de grup ,conform programului ! .
Mulțumesc ,Valentin .

Offline Mihaela Ungureanu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #22 : Luni, 12 August 2024, 15:57 »
Buna ziua, doresc toate cinele fara desert si excurfia cu jeep ul. Nu am primit vreun mail cum era anuntat, de aceea nu am raspuns pana acum. Mihaela Ungureanu

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #23 : Marți, 13 August 2024, 13:39 »
Revin cu detalii privind excursia in Harghita.

Intalnirea la pensiune si repartitia camerelor: joi 15 august orele15:00 - 16:00
Pensiunea Mountain Rest, Piricske, Harghita - de la soseaua principala Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc este indicator, se parcurge un drum forestier de circa 1,5km, accesibil pentru orice tip de masina. Dupa ce iesiti din padure, veti vedea pensiunea pe partea dreapta.

Puteti ajunge si mai devreme insa camerele vor fi gata la ora 15:00, mai este un grup cazat zilele acestea.
In cazul in care va cunoasteti si stiti cu cine veti sta in camera, va rog sa imi trimiteti un mesaj.

La sosire veti putea lua o ciorba, platiti direct la restaurant.

La check-in imi veti achita contravaloarea cinelor, cash, va rog sa aveti bani potriviti.
Pentru orice alte cheltuieli la bar se poate plati si cu cardul.

Mese
Cina vineri va fi la orele 19:00

O singura persoana nu mi-a transmis optiunea pentru cine, Veronica C.

Micul dejun va fi in fiecare dimineata la ora 08:00 si este tip bufet.

In ziua in care vizitam Miercurea Ciuc putem lua pranzul contra cost cand revenim la pensiune.
In Harghita Bai este o cabana unde se poate manca dar puteti sa va luati la voi ceva dulce, fructe uscate.

Excursia cu jeepuri -in functe de vreme, incercam sa o facem vineri sau sambata, mai multi mi-ati spus ca intentionati sa plecati duminica devreme
Sunt interesate in jur de 9-12 persoane, deci 2 masini/2 ture.

Tot in functie de vreme vom stabili joi seara cand e mai bine sa mergem la Harghita Bai.

Vremea si echipament
Se anunta vreme calda dar vineri si sambata se anunta ceva precipitatii.
Sa aveti si pelerina/geaca de ploaie, incaltaminte potrivita pentru drumetie/ deplasari in natura (pensiunea este langa padure, drumul din imediata apropiere este pietruit), o haina mai groasa in caz ca se face rece seara.

Nu uitati ia pentru prima seara.
Pentru ciubarul cu apa calda (avem incluse 2 sedinte: vineri si sambata): costum de baie, prosop si slapi

Cu transportul cred ca ati rezolvat.
Am primit sugestii privind modul de organizare a grupajelor auto insa Forumul este singurul mijloc de comunicare agreat pentru excursiile Singles Camp & Travel.
Scrieti pe forum in caz ca mai este cineva care nu are cu ce veni si va pun in legatura cu cei care au anuntat ca pot prelua persoane de pe traseu.

In caz ca mai aveti intrebari, scrieti aici, pot fi utile si pentru ceilalti.

Spor la pregatiri!  *|*

Offline Madalina P

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #24 : Marți, 13 August 2024, 14:39 »
Buna ziua, sunt interesata de aceasta excursie
Daca cineva renunță o/il rog sa mă contacteze.
Multumesc
Madalina, tel 0722401802

Offline Mihaela Ungureanu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #25 : Miercuri, 14 August 2024, 10:01 »
Plec din Iasi si am loc in masina, daca ajuta pe cineva.
Mihaela U.
Tel 0745171424
Am primit doar câteva opțiuni pentru cina si nimeni nu mi-a spus ca si-ar dori excursia cu jeepurile.

Ii rog foarte mult si pe ceilalti sa imi transmita optiunile pentru cina pâna maine luni orele 12:00

Pensiunea este intr-o zona izolata si gazdele au nevoie de timp sa se aprovizioneze.
Mulțumesc!
[/quote]

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #26 : Miercuri, 14 August 2024, 21:29 »
Rămâne cum am stabilit ☺️
Mare grija la drum, ne vedem maine cu voie buna si distractie  *|* :strong: :thumbup:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #27 : Luni, 19 August 2024, 12:50 »
Am revenit pentru a doua oara la pensiunea Mountain Rest de langa Miercurea Ciuc.  Stiam ca locurile sunt deosebite, pline de verdeata, fara galagie si aglomeratie.    O0
Si acum ca si prima data cand am fost in zona,  am ramas impresionata de frumusetea naturala a acestor locuri, de faptul ca inca nu sunt invadate de turisti si traficul in zona este lejer chiar si in perioadele de vacanta – diferit de zonele turistice de pe Valea Prahovei sau litoral - care sunt supraaglomerate.

Au fost zile faine, petrecute cu dans, distractie, vizite in Miercurea Ciuc si Baile Harghitei, ciubar, mofeta, kurtos, meniu specific zonei (gustos  :food: ), excursie cu jeep-urile  :applause:,  soare si ploaie etc. 
Sa ne revedem cu bine !  :)

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #28 : Luni, 19 August 2024, 14:10 »
Gabi, multumesc mult pentru ca ti-ai facut timp sa scrii aceste impresii. Conteaza mult, in special pentru cei noi care incearca sa isi faca curaj sa vina cu noi in excursii dar si pentru intreaga echipa care se ocupa de organizare.

Au fost, intr-adevar, zile foarte faine, racoroase, cu multa veselie si distractie, un weekend cu de toate in care ne-am bucurat din plin de tot ce am experimentat impreuna. Stiam ca aici vom gasi liniste, si vom fi departe de imbulzeala si galagia locurilor intens mediatizate si chiar asa a fost.

Dar, dincolo de toate, marele merit a fost vostru. Voi, cei mai vechi, care stiti sa ii primiti pe cei noi, cei noi care s-au integrat perfect, voi toti pentru ca ati fost un grup unit. Asta apreciez cel mai mult si ma bucura totodata cel mai mult, sa va vad mereu pe toti impreuna.

Vremea a fost perfecta, ne-am mai racorit puțin, ploaia doar ne-a testat daca mai aveam echipamentul de munte, noi fiind in oras.
Cu siguranță vom mai reveni la Mountain Rest, prea a fost fain!  *|*