Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri de iarna in Marginimea Sibiului. grup #2. 20 - 22 decembrie 2024

<< < (2/2)

Dally:
Bună !
Din păcate sunt nevoita sa renunț la petrecerea din Marginimea Sibiului, grup #2. 20 - 22 decembrie 2024 .
Daca vreo doamna/domnisoara doreste sa participe in locul meu, ma poate contacta 0723560362 .
Multumesc,
Beatrice

SoranaB:
Buna,
Din pacate, din cauza unor probleme de sanatate, nu mai pot participa la aceasta excursie. Daca doreste cineva sa mearga in locul meu, nr meu de telefon este: 0724.233.091. Va multumesc,
Sorana Bratucu

Dana Hd:
Cum se poate ajunge din Cruistian la pensiune? Exista taxiuri in comuna? Daca nu, din Sibiu cam care ar fi variantele? Vreau sa fac rezervare la autocar si caut varianta cea mai ...comoda pentru mine  :D
Acum cativa ani, cand am fost la petrecerea asta, am gasit companioane de drum. De data asta....  :coolsmiley:

mares aureliu:
Daca se elibereaza un loc, va rog sa ma anuntati, as vrea sa particip si eu! Multumesc!
 Tel 0735996125

admin:
Tare mi-am dorit evenimentul acesta, sa va (re)intalnesc, sa petrec cu voi, sa ne plimbam in zona aceea minunata a Marginimii Sibiului. Nu a fost insa sa fie. Avem o problema medicala in familie si nu putem pleca de acasa.  :'(

Am sunat-o pe Iasmina si foarte saritoare si disponibila pentru evenimentele noastre, mi-a spus ca ma va inlocui ca gazda a evenimentului. De vazut o sa ne vedem, nu am cum sa ratez ocazia de a va intalni, doar ca o sa pot ramane putin acolo... :-[

Imi pare rau, tare rau...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă