Autor Subiect: Targul de Craciun de la Munchen 28 noiembrie - 3 decembrie 2024  (Citit de 2859 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Targul de Craciun de la Munchen 28 noiembrie - 3 decembrie 2024
« Răspuns #15 : Miercuri, 27 Noiembrie 2024, 16:13 »
Gabriela aterizeaza la Memmingen insa Cristina din Bucuresti ajunge si ea la Munchen la 14:10. Ar fi mai simplu sa veniti toate impreuna la hotel.

Grupul de wapp a fost creat,  acum este tot grupul in afara de Anca si Teodora.
Pentru a putea comunica mai usor, reiau rugamintea sa ma contactati si voi, eu nu pot sa va scriu pe Wapp.
Multumesc.

Offline Camelia Elisa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #16 : Vineri, 06 Decembrie 2024, 07:11 »
Mulțumim Diana pentru excursia minunata din acest weekend !  Am văzut castele frumoase, târguri de Crăciun deosebite, locuri interesante!

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #17 : Vineri, 06 Decembrie 2024, 20:51 »
Multumesc si eu, Camelia, pentru feedback!

Bavaria este minunata in orice anotimp insa pietele de Crăciun adauga si mai mult farmec acestor locuri atât de pitorești si bogate in istorie, traditii.

Faptul ca ne-am deplasat in cea mai mare parte pe cont propriu ne-a permis  nu doar sa facem economii la transport ci si sa ne bucuram mai mult de aceste locuri, sa interactionam cu localnicii.
Stiu, iarna nu-i ca vara, conteaza mult sa fii echipat corespunzator si sa iti placa sa mergi pe jos, pentru ca centrele vechi pot fi descoperite doar la pas.

Ma bucur ca am vazut tot ce ne-am propus, chiar si in plus, ca am gustat preparatele traditionale, am facut o cura buna cu Gluhwein  *|*

In Bavaria vom mai reveni, mai sunt multe locuri de explorat  *|*