No' o fost foarte fain. Am intalnit pe multi din cei vechi, din cei cu care am calatorit in alte excursii si am cunoscut cativa noi, oameni foarte foarte faini. Pentru mine o experienta minunata, intr-un cadru exceptional. Gazde foarte bune, locul superb, la fel si vremea.
Plimbarea pe malul lacului a fost tare placuta, m-am bucurat sa vad oamenii ca discuta, ca profita de momentele acestea in care poti povesti cu usurinta, intr-un cadru lejer. Serile la fel vesele, cu dans, ras si povesti.
Imi pare rau pentru cei care nu au ajuns, indiferent ca nu au putut, sau au avut retineri, imi pare la fel foarte rau de cei doi care au ajuns dar nu au stat sa se bucure de atmosfera. Eu personal nu pot face mai mult decat sa creez cadrul si sa-l ofer asa cum l-am prezentat, in atmosfera faina din Singles Camp. Poate sunt persoane care asteapta mai multa atentie, care se doresc prezentati, integrati intr-un fel in grup, dar imi pare rau, in mijlocul unui eveniment nu ai cum sa o faci. Este abilitatea, puterea de adaptare a fiecaruia intr-un grup, este felul in care stie sa se integreze si sa socializeze.
Pentru cei noi care citesc aceste randuri, recomandarea mea este sa vina cat mai repede la un astfel de eveniment, daca se poate chiar primii. Asa pot fi facuti cunoscuti cu usurinta, pot la randul lor sa vada pe fiecare participant in parte. Daca sositi tarziu, este dificil sa intrati in atmosfera, intr-un grup care deja danseaza, care deja a format niste legaturi si conexiuni.
Majoritari au fost "marocanii", cei cu care am calatorit acum o luna si ceva. Acest nucleu este rezultatul unei socializari reusite, a unei atmosfere faine pe parcursul acelei excursii. S-au format in acest fel conexiuni intre oameni, legaturi care sunt convins ca o sa dureze mult-mult-mult.
Va imbratisez cu drag pe toti cei care ati fost la Gura Raului, zile frumoase sa aveti!