Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vietnam-Cambodgia, de ANUL NOU asiatic. 23 ianuarie - 5 februarie 2025
Monica N.:
Buna ziua tuturor calatorilor din aceasta minunata si mult asteptata excursie. Eu locuiesc in Bucuresti. Ofer "cazare" (a se intelege fara bani) daca cineva are nevoie sa ramana peste noapte atunci cand vine sa obtina viza pentru Vietnam. Daca sunteti interesati, va rog sa imi scrieti pe adresa laura.monica.nichifor@gmail.com. Salutari tuturor si de abia astept sa ne cunoastem in excursie.
Oni:
Bună ziua,tuturor și mulțumim Gigi pentru informațiile super amănunțite, ca de obicei!
Abia așteptăm cu toții cred momentul plecării, ne pregătim deja cu ce ne-ai transmis.
Ce fel de USD să avem? Adică, are importanță anul emisiei, ca în Zanzibar?
Mulțumesc frumos!
admin:
Nu este atat de strict ca in Zanzibar si Thailanda, dar uneori se mai uita la an. Asa ca recomand serii noi, dupa 2013. Important este sa aveti marunti (ma refer la bancnote, nu la centi). In Cambodgia veti vrea o multime de lucruri: masaj (care este foarte ieftin), cumparaturi, seara la bar si peste tot trebuie sa aveti pregatiti marunti. In general nu au posibilitatea sa va dea rest de la o suta.
admin:
Am facut rezervarea pentru TET (revelionul asiatic) la hotelul TTC. Am anuntat 22 persoane, nu cred sa fie cineva care nu vrea sa mearga. Tariful a fost intotdeauna unul foarte decent, iar ocazia de a vedea de atat de aproape focul de artificii este unica.
Nu au facut inca pretul si programul, cand le primesc am sa va anunt. Cel mai probabil este ca vom plati acolo, la receptie in ziua in care ajungem. Asa am facut intotdeauna. Daca se schimba ceva am sa achit eu pt toti, urmand sa primesc ulterior banii, atunci cand ne intalnim.
MihaelaAld:
Buna dimineata, Gigi!
In legatura cu vaccinurile ne poti oferi cateva informatii, te rog.
Inteleg ca sunt de luat in calcul niste masuri de protectie si cum nu mai este mult pana plecam, ar fi util sa ne impartasesti din experienta ta.
Multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă