Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
China, Zhangjiajie, Macao si Hong Kong. Pe Taramul Avatarului. 7 - 18 oct. 2024
admin:
Nu am primit inca raspunsuri de conformare de primire a mesajului meu de la:
Anela S.
Paraschiva P
Veronica P
admin:
Am transmis un EMAIL FOARTE IMPORTANT FIECARUI PARTICIPANT. Contine detaliile plecarii. Trebuie sa ma asigur ca toata lumea a intrat in posesia informatiilor, deci va rog mult: CONFIRMARE la Email.
krondia:
Sintetizez cele mai importante informatii referitoare la excursia in China:
Ora si locul de intalnire: luni 7 octombrie orele 14:30 aeroportul Henri Coanda, in zona scarilor rulante, in partea dreapta cum intrati in holul principal din terminalul Plecari
Va rog sa va luati toate masurile de precautie si sa ajungeti la timp.
Avem bilet de avion de grup si, intrucat viza este colectiva, trebuie sa facem tot grupul chekinul impreuna.
NU UITATI PASAPORTUL, Asigurarea medicala!
Veti primi o copie dupa pasaport din partea agentiei partenere dar, daca aveti posibilitatea, este bine sa mai aveti una la voi pentru orice eventualitate.
Avem zbor:
QR 222 / 07.10 / BUCURESTI OTOPENI – DOHA / 17:30 – 22:00 / durată zbor 4h30
QR 870 / 07.10 / DOHA – SHANGHAI / 02:55 – 16:30 / durată zbor 8h15
Verificati dimensiunile bagajelor de cală si de mână admise de compania QATAR dar si pe zborul intern si regimul lichidelor /obiectelor si substantelor interzise
Va recomand sa va puneti in bagajul de mana un schimb pentru 2 zile, in cazul in care bagajul de cala nu ajunge la timp
Despre bani, carduri, internet, s-a detaliat in informarile pe care le-ati primit.
Cel mai bine este sa aveti cash la voi, recomandat USD, este mai avantajos cursul.
Sunt acceptate si cardurile, exceptand Revolut.
Pe scurt, accesul la internet in China este destul de dificil
Reteaua wi-fi poate fi accesata in unele locuri doar cu numar de telefon chinezesc si site-uri/aplicatii precum Google, Facebook, Youtube, Wapp sunt blocate – se poate folosi un VPN care trebuie descarcat inainte de a ajunge in China insa e bine de stiut ca doar VPNurile autorizate de autoritati sunt acceptate in China.
Tehnologia esim este cea mai utila insa nu este compatibila cu orice model de telefon, in acest caz fiind nevoie sa se achizitioneze un SIM din China – necesita o copie dupa pasaport
Vremea, echipament
Temperaturile vor varia intre 17 -29 grade in functie de regiunea in care ne vom afla
Cel mai bine sa va imbracati in straturi, imbracaminte si incaltaminte comode, potrivite pentru mers pe jos, nu uitati pelerina de ploaie/geaca.
Reguli de grup
Ne dorim sa fim un grup de prieteni, sa ne simtim cu totii bine in aceasta vacanta.
Va rog sa cititi informatiile prezentate in linkurile din descrierea excursiei, in special:
https://singlescamp.ro/page/reguli-membrii
https://singlescamp.ro/page/reguli-pe-timpul-calatoriei
Referitor la calatoria cu microbuzul/autocarul, va rog sa aveti in vedere faptul ca locurile trebuie ocupate prin rotatie, astfel incat fiecare sa aiba posibilitatea sa stea in fata.
Luati medicamentele cu care sunteti obisnuiti in caz ca aveti rau de miscare.
Nu ne dorim situatii in care sa se retina/ocupe locurile preferential.
Referitor la repartitia camerelor va rog sa nu ne solicitati un anumit tip de camera
In cazul in care stiti deja cu cine doriti sa stati in camera, imi puteti trimite un mesaj.
Punctualitate
Va rog sa respectati cu strictete orele de intalnire comunicate – sositi intotdeauna cu 10 minute mai devreme de ora comunicata.
Avem un program dens, depindem de orarul mijloacelor de transport in comun, orarul obiectivelor, programul ghizilor locali.. nu ne permitem intarzieri.
Si, nu in ultimul rand, imi doresc sa fim un grup unit, vesel sa ne bucuram de locurile fabuloase pe care le vom vedea impreuna. *|*
Spor la pregatiri, ne vedem luni!
krondia:
Au trecut câteva zile de când ne-am intors din China, dar retraim inca cu totii magia zilelor fantastice petrecute in China, Hong Kong si Macao.
Mai jos, cateva impresii din partea grupului:
Cred ca nu vom uita niciodata excursia. Ramane un reper in ceea ce inseamna dezvoltarea unei tari comuniste , ritmul de dezvoltare , cresterea bunastarii oamenilor .
Excursia acesta mi-a largit nivelul de cunoastere si intelegere a unui popor si a unei politici pe care nu o percepeam corect. Completare la experienta excursiei in Japonia, mi-am conturat ce inseamna Asia.
Pentru mine, această excursie, e un vis împlinit, vis pe care până nu demult, nici nu îndrăzneam să-l visez. Mulțumesc pentru povestea minunată pe care am trăit -o.
]
krondia:
Am inceut excursia in SGHANGHAI, the Shining Star in the World.
O destinatie pur si simplu fabuloasa, un univers cu tehnologie de ultima generatie, sigur, cu mult peste multe orase europene cu pretentii.
Oameni prietenosi, civilizati, o lume cum nu credeam ca exista si care ne-a depasit cu mult asteptarile.
Am fost cu totii fascinati de jocurile de lumini si imaginile 3D care imbracau zgarie-norii, croaziera in Shanghai fiind considerata, de ghizii locali, a doua cea mai impresionanta din lume. Si asa a si fost, nu stiam in ce directie sa ne uitam, cladirile de pe ambele maluri fiind intens luminate.
Minunat!
Navigare
Du-te la versiunea completă