Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Zanzibar. 10 zile de plaja, baie si distractie in vacanta de 1 Decembrie 2024

<< < (3/7) > >>

admin:
S-a rezolvat intre timp.

admin:
Am mai primit intre timp un raspuns intarziat si inca unul de la Cristina, noua si ultima inscrisa. Au ramas doua persoane care nu au raspuns:

Alina N. - care a fost contactata si Email si reminder si telefonic, dar vad ca tot nu a trimis nimic.
Cristina S R - care am inteles din agentie ca este bolnava si nu va mai putea participa

Folosesc acest prilej pentru a explica ceva. Valabil la toate excursiile si nu personal cu referinta la cineva, ci general. Ca organizatori si ca agentie nu putem face mai mult decat sa va propunem serviciile optionale si apoi sa ne ocupam sa fie active. Transferuri, excursii, obiective etc. Nu putem face rezervari in numele cuiva pana nu primim un raspuns ferm de inscriere. Avantajul acesta de a va propune DIN TIMP excursiile, nu AD-HOC asa cum fac agentiile turistice comerciale, va ajuta sa va cunoasteti foarte bine programul de vacanta, inca inainte de plecare. De asemenea bugetul de excursie. Cand primim biletele de zbor va transmitem biletele de zbor, pentru online check in. Deci aveti tot ceea ce este nevoie pt plecare: recomandari, documente necesare, optionale. Ce trebuie sa faceti d-voastra? Doar sa ne raspundeti la timp si sa confirmati (asa cum rugam de fiecare data) primirea Email-ului. Dar dupa cum se vede la fiecare excursie, cate cineva nu raspunde. Ca a fost ocupat(a), ca nu stiu ce probleme a avut, ca habar n-am alte scuze pe care le gaseste ulterior. Sa fim seriosi, a confirma primirea unui Email si eventual a alege ceva, nu-ti ia mai mult de 5 minute. Oricine si oriunde poate gasi, aceste 5 minute. Deci nu exista astfel de scuze.

Acum puneti-va pe partea noastra: facem tot posibilul de a va ajuta, de a va anunta si de la unii primim...tacere. Considera credem ca platind o excursie noi (organizatori, insotitori de grup si agentia) trebuie sa stam pe toata perioada pana la plecare n asteptare, in pozitia de "aport" si sa primim raspunsuri doar la insistente si doar cand se catadicseste sa se raspunda. Este mai mult decat neplacut si realizati cum apreciem noi asta.

veralinn:
Bună! Înțeleg cât de neplăcută este faptul că nu primiți răspunsuri din timp. La fel de neplăcut a fost pentru mine că este atât de complicat să aflu o informație legată de factura ce nu am primit din prima, apoi o alta de care am avut nevoie să iau o decizie, înainte de termenul stabilit, legată de opționale.
Nu e ok ca unii participanți nu se conformează cu deadlineurile, dar nu e ok nici faptul ca organizatorii nu ajută când avem nevoie de informații ca să plătim sau să luăm o decizie până la deadlineul stabilit.

PS. Încercarea 8 de a posta acest comentariu ...

admin:
Draga @veralinn, platforma noastra de comunicare si informare este FORUMUL. Ca este complicat, ca nu este la indemana tuturor, imi pare rau dar asta nu tine de organizatori, ci de cunostintele si abilitatile fiecaruia. Noi anuntam inca de la inscrierea in club, ca DOAR asa comunicam si informam. Cine poate si accepta sa comunice in felul acesta este binevenit aici, cui i se pare complicat sau are de comentat ulterior, imi pare rau dar nu pot sa-i accept observatile.

Excursiile optionale erau comunicate si descrise inca de la lansarea excursiei, nu era nevoie sa ramai pe ultima suta in a afla daca din punct de vedere fizic poti face fata sau nu la fiecare in parte. Era simplu, intrai aici, scriai ce te interesa, iar eu iti raspundeam. Nu instant pt ca am explicat ca nu suntem online, accesam forumul zilnic, dar atunci cand aveam un pic de ragaz. Exista si situatii insa, asa cum a fost perioada 20 august - 7 septembrie cand am scris mare pe front page-ul forumului ca sunt in Africa si nu pot raspunde. De la lansare si pana acum era timp berechet pentru a afla niste lucruri particulare, ce tineau de tine, de problemele fizice, nu de noi ca organizatori. Ajutor dam atat cat putem fizic, in limita celor 12 ore pe care le lucram zilnic.

Nu cunosti si in felul acesta evident ca nu intelegi cum suntem organizati, dar iti spun ca idee: intr-o perioada de 10 zile, trebuia sa colectez optiunile de participare la excursiile optionale la sase excursii. In timpul acesta aleg, organizez, postez aici si transmit Email. Normal ar fi doar aici pe forum, dar pentru a ajuta si mai mult (pt ca ativitatea de inscriere o fac absolut voluntar), transmit si Email-uri. La termenul limita citesc Email-urile venite pt fiecare excursie in parte, fac tabelul si il transmit catre Bon Voyage si partnerilor pt confirmare. Deci subliniez: NU citesc mesajele pana la termenul pe care il dau. Consider ca nu sunt intrebari, din moment ce totul este postat din timp, iar pe forum (pe care il urmaresc zilnic) nu au aparut intrebari referitoare la partea mea, de organizare. 

M-ai abordat pe Facebook, o platforma pe care noi o folosim doar la promovare, nu si pt dialog. Ti-am raspuns, te-am indrumat si totusi am simtit un pic de sarcasm cand ai raspuns ce excursii doresti. Acum vad la fel, forumul ti se pare complicat si imi spui ca nu ai primit o factura din "prima", (nu stiu ce inseamna asta, de facturi am precizat ca agentia se ocupa, nu clubul, deci lor trebuia sa te adresezi). Facturile se emit dupa un soft pe care il are implementat site-ul nostru. Sunt emise manual, pt ca se tine cont de cateva considerente. Despre felul in care functioneaza procesul de inscriere - rezervare - plata - urmarire am explicat foarte amanuntit pe site, la informatii. Consideram ca cine rezerva a citit si si-a insusit ceea ce am scris acolo.

O sa primesti astazi un Email la care te rog sa-mi raspunzi, pt ca doresc sa ma lamuresc asupra anumitor aspecte.

veralinn:
Bună! Nu am dorit să inițiez o ceartă, am dat doar un feed-back. Răspund la email mai mai în detaliu, chiar nu doresc să inițiez o ceartă și în nici un caz aici nu în plen pe forum.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă