Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2025...pe mare! Croaziera MSC: Dubai - Doha - Bahrain - Abu Dhabi
admin:
Astazi 24 septembrie este ultimul termen de inscriere la optionale. Am transmis un reminder celor care nu au raspuns:
Alina R
George D
Lavinia C
Deseara (24 septembrie), inainte de a pleca din tara, trebuie sa transmit lista de rezervari pentru grupul de croaziera Revelion Tenerife. Doresc sa subliniez si sper sa se inteleaga ca dupa acest termen, nu mai pot sa va ajut cu rezervarea de grup pentru optionale. Va fi nevoie sa va inscrieti singuri, pe site, dupa ce primiti codurile de rezervare croaziera. Evident ca nu mai pot garanta disponibilitatea (este posibil ca inscrierile pt excursiile propuse de noi sa fie inchise) si participarea impreuna cu insotitorul de grup la excursiile sol. Facand singuri rezervarile, nu veti fi perceput ca parte din grup, astfel incat puteti fi repartizat aleator, altui grup de turisti.
sirc:
Cardul cu care se face depozitul de vasul de croaziera poate fi de orice tip? adica ori de credit ori de debit, sau are vreo restrictie?
admin:
Nu exista restrictii debit/credit. Important este sa aiba disponibilitate financiara.
admin:
Am transmis astazi tuturor:
- cruise ticket
- useful guide
plus cateva randuri informative.
Daca nu ati primit mesajul meu, va rog sa-mi scrieti in timp util pe office@singlescamp.ro si va retransmit.
Pentru imbarcarea pe vasul de croaziera aveti nevoie de:
- pasapoarte - VALABILE INCA 6 LUNI DE LA DATA INTOARCERII IN TARA
- voucher-ele de imbarcare (cruise ticket)
- etichetele pentru bagaje. Le gasiti in attach, pe cabine (daca le deschideti o sa vedeti ca sunt 4 etichete, cate doua pentru fiecare persoana)
Ora de check in la bordul vasului este mentionata in voucher: 11:00.
La Dubai, Iasmina o sa va faca un briefing cu ceea ce trebuie sa faceti la urcarea pe vas si in timpul croazierei.
Nu uitati:
- sa descarcati pe telefon aplicatia MSC for Me
- sa revedeti aici pe forum tot ceea ce am comunicat, explicat, informat.
Zilele urmatoare, urmeaza sa primim biletele de avion si o sa vi le transmitem Email, reply la reply.
admin:
Desi am rugat sa se confirme primirea Email-ului, mai sunt cativa participanti care nu au facut-o pana acum. Oare nu au primit, nu au citit, sau este altceva? :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă