Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Caraibe si sejur Guadelupa. Farmecul creol. 28 nov - 10 dec 2024
Rizescu Manuela:
Așa e, eu socoteam din 28 dar pe vas ne suim după 1.12
Mulțumesc ptr raspuns
admin:
Subliniez, ceea ce am raspuns. Check in-ul incepe cu 30 zile inainte de plecarea vasului din port si se incheie cu 24 de ore inainte de plecare. DAR DEPINDE DE LINIA DE CROAZIERA. MSC diferit de COSTA, DE NCL si de alte linii, de cele mai multe ori fac ei serviciul de introducere a datelor.
Astept detalii de la linie cand se va deschide check in-ul. Poate sa fie cu 30 de zile inainte, dar este posibil sa fie cum s-a mai intamplat si cu 10 zile. Asa cum am scris, fara panica, va anuntam, toata lumea va fi informata la timp.
Rugamintea mea este sa NU SUNATI IN AGENTIE, NICI PE MINE, NICI PE LIDIA. Scrieti aici si va raspundem. Acesta este locul de informare, comunicare si dialog. V amultumesc de intelegere.
lm:
Buna ziua, eu am facut check in-ul. astept sa-l faca si partenera mea de cabina (booking nr. 53227163) ca sa ni se genereze documentele.
admin:
Da, este deschis check in-ul, am confirmarea de la linia de croaziera ca a validat si introdus toate datele grupului. Invit pe toata lumea sa-si faca check in-ul.
Rizescu Manuela:
Și eu am făcut chekin 53226848
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă