Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 9 - 12 mai 2024

<< < (2/4) > >>

Mtravel:
Buna ziua Iasmina,

locuri la single mai sunt te rog ?

multumesc,

Mihai

Iasmina:

--- Citat din: Mtravel din Vineri, 16 Februarie 2024, 11:40 ---Buna ziua Iasmina,

locuri la single mai sunt te rog ?

multumesc,

Mihai

--- Terminare citat ---

Buna Mihai,

găsești pe site la contact adresa de mail a agentiei, scrie un mail si intreaba legat de posibilitatea unui loc single si iti vor raspunde fetele de la birou.

Sa ne vedem cu bine!

Irina P.:
Bună  ziua, Iasmina.

Eu am plătit avansul (230 lei)si suplimentul single (160lei)în ianuarie pentru aceasta excursie, dar in contul meu , la statusul comenzii#4687 , e trecut doar avansul ca plata. Urmează celelalte rate de plătit și as vrea sa stiu daca este în regulă sa apară așa.  Am trimis un email ,  dar n-am primit răspuns . Mulțumesc!

Cu drag,
Irina

Iasmina:

--- Citat din: Irina P. din Vineri, 01 Martie 2024, 17:03 ---Bună  ziua, Iasmina.

Eu am plătit avansul (230 lei)si suplimentul single (160lei)în ianuarie pentru aceasta excursie, dar in contul meu , la statusul comenzii#4687 , e trecut doar avansul ca plata. Urmează celelalte rate de plătit și as vrea sa stiu daca este în regulă sa apară așa.  Am trimis un email ,  dar n-am primit răspuns . Mulțumesc!

Cu drag,
Irina

--- Terminare citat ---

Bună Irina,

tu plătește diferența, nu contează ce este scris pe site, fetele de la birou au o perioada foarte plina cu plecariile externe și de aia răspund mai greu.

Sa ne vedem cu bine!  :)

Irina P.:
Bine, mulțumesc mult!

O seară bună!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă