Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 9 - 12 mai 2024
Mtravel:
Buna ziua Iasmina,
locuri la single mai sunt te rog ?
multumesc,
Mihai
Iasmina:
--- Citat din: Mtravel din Vineri, 16 Februarie 2024, 11:40 ---Buna ziua Iasmina,
locuri la single mai sunt te rog ?
multumesc,
Mihai
--- Terminare citat ---
Buna Mihai,
găsești pe site la contact adresa de mail a agentiei, scrie un mail si intreaba legat de posibilitatea unui loc single si iti vor raspunde fetele de la birou.
Sa ne vedem cu bine!
Irina P.:
Bună ziua, Iasmina.
Eu am plătit avansul (230 lei)si suplimentul single (160lei)în ianuarie pentru aceasta excursie, dar in contul meu , la statusul comenzii#4687 , e trecut doar avansul ca plata. Urmează celelalte rate de plătit și as vrea sa stiu daca este în regulă sa apară așa. Am trimis un email , dar n-am primit răspuns . Mulțumesc!
Cu drag,
Irina
Iasmina:
--- Citat din: Irina P. din Vineri, 01 Martie 2024, 17:03 ---Bună ziua, Iasmina.
Eu am plătit avansul (230 lei)si suplimentul single (160lei)în ianuarie pentru aceasta excursie, dar in contul meu , la statusul comenzii#4687 , e trecut doar avansul ca plata. Urmează celelalte rate de plătit și as vrea sa stiu daca este în regulă sa apară așa. Am trimis un email , dar n-am primit răspuns . Mulțumesc!
Cu drag,
Irina
--- Terminare citat ---
Bună Irina,
tu plătește diferența, nu contează ce este scris pe site, fetele de la birou au o perioada foarte plina cu plecariile externe și de aia răspund mai greu.
Sa ne vedem cu bine! :)
Irina P.:
Bine, mulțumesc mult!
O seară bună!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă