Autor Subiect: Vacanta pe insula Kos, 4*, pe plaja, demipensiune. 28 iunie - 5 iulie 2024  (Citit de 6949 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Postelnicu Cătălina Teodo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Vacanta pe insula Kos, 4*, pe plaja, demipensiune. 28 iunie - 5 iulie 2024
« Răspuns #15 : Duminică, 19 Mai 2024, 14:24 »
Doresc excursiile din Bodrum, insula vulcanica și seara grecească.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #16 : Duminică, 19 Mai 2024, 16:29 »
1. Aegean Cruise: Cristian, Liliana, Sorin, Mihaela C
2. Bodrum: Cristian, Liliana, Oli, Cornelia C, Catalina P
3. Insula vulcanica Nisyros: Oli, Catalina P
4. Seara greceasca: Daniela, Cristian, Camelia, Oli, Sorin, Emilia, Mihaela C, Cornelia C, Catalina P

Offline krondia

• Hero Member
V-am trimis acum un email referitor la activitatile optionale pe care vi le-am propus in vacanta pe care o vom petrece impreuna pe insula Kos.

Va rog sa imi transmiteti si ceilalti raspunsurile voastre până cel tarziu vineri 31 mai, acesta este ultimul termen pentru a fi siguri de disponibilitate.

Puteti raspunde la email sau sa scrieti aici pe forum.

Multumesc,

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #18 : Sâmbătă, 25 Mai 2024, 19:22 »
1. Aegean Cruise: Cristian, Liliana, Sorin, Mihaela C, Nicoleta A, Manuela R

2. Bodrum: Cristian, Liliana, Oli, Cornelia C, Catalina P, Tania S, Nicoleta A.  Rodica G, Manuela R

3. Insula vulcanica Nisyros: Oli, Catalina P, Nicoleta A, Manuela R

4. Seara greceasca: Daniela, Cristian, Camelia, Oli, Sorin, Emilia, Mihaela C, Cornelia C, Catalina P, Tania S, Nicoleta A, Rodica G, Manuela R

Va rog sa imi transmiteti si ceilalti raspunsurile voastre până cel tarziu vineri 31 mai, acesta este ultimul termen pentru a fi siguri de disponibilitate.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 622
« Răspuns #19 : Duminică, 26 Mai 2024, 10:39 »
1 LOC DISPONIBIL INTR-O CAMERA DBL LA BARBATI.
Inscrierea se poate face pe site.

Offline sorincitu

• Newbie
  • *
excursia 1 si 4 (seara greceasca)

Offline Florio66

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #21 : Duminică, 02 Iunie 2024, 07:36 »
Buna ziua,
ma inscriu pentru 2,3,4.

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #22 : Duminică, 02 Iunie 2024, 17:27 »
Buna ziua,
ma inscriu pentru 2,3,4.

Va rog sa imi transmiteti prenumele si initiala numelui de familie, sa pot sa va identific.

---------

Cred ca a raspuns toata lumea, va rog sa verificati si voi.
Am sa iau legatura cu agentia din Kos si revin dupa ce primesc raspunsul privind disponibilitatea si tariful

1. Aegean Cruise: Cristian, Liliana, Sorin, Mihaela C, Nicoleta A, Manuela R

2. Bodrum: Cristian, Liliana, Oli, Cornelia C, Catalina P, Tania S, Nicoleta A.  Rodica G, Manuela R, Toni, Florio66

3. Insula vulcanica Nisyros: Oli, Catalina P, Nicoleta A, Manuela R, Toni, Florio66

4. Seara greceasca: Daniela, Cristian, Camelia, Oli, Sorin, Emilia, Mihaela C, Cornelia C, Catalina P, Tania S, Nicoleta A, Rodica G, Manuela R,  Felicia Stan, Calin Rodica, Toni, Florio66

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #23 : Marți, 04 Iunie 2024, 15:51 »
Agentia locala a confirmat disponibilitatea pentru aceste excursii in zilele de 1, 2, 3 si 4 iulie. Revin dupa ce primesc si tarifele.

Offline Florio66

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #24 : Vineri, 07 Iunie 2024, 20:20 »
Florio66 este Florin S

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #25 : Marți, 11 Iunie 2024, 15:38 »
Florio66 este Florin S
Multumesc, am notat.

M-am uitat inca o data pe raspunsurile voastre si nu gasesc raspunsul de la Crina Ileana M.

Inca nu am primit tarifele pentru excursiile optionale, de indata ce le am, voi scrie aici pe forum si apoi veti primi din agentie factura, pentru a le putea achita mai departe.

In alta ordine de idei, va rog sa cititi cu atentie prezentarea excursiei, am primit intrebari in privat referitoare la compania aviatica, programul de zbor, bagaje etc.
Va reamintesc ca Forumul este canalul oficial de comunicare pentru excursiile noastre. Scrieti aici daca mai aveti intrebari, pot fi utile si pentru ceilalti.
Pe site gasiti detalii generale referitoare la modul de organizare a excursiilor si alte informatii utile, va recomand sa le cititi in special daca veniti pentru prima oara cu noi.

Biletele de avion le veti primi pe email cu cateva zile inainte de plecare, voi reveni apoi pe acest fir de discutie cu info legate de ora si locul de intalnire, checkin si alte informatii utile.

Va rog sa urmariti forumul până înainte de plecare.

Offline krondia

• Hero Member
Am primit tarifele actualizate de la agentia locala, includ si transferul de la hotel.
La excursia pe insula vulcanica se mai achita la fața locului taxa de vizitare.

Excursiile trebuie achitate in avans, urmeaza sa primiti factura de la agentie zilele urmatoare.
Odata achitate excursiile optionale, nu se mai pot face modificari/anulari.

Astept si raspunsul de la hotel privind transferul de la aeroport, revin dupa ce am si aceasta informatie.

In momentul in care primim biletele de avion va anunt si ora exacta de intalnire la aeroport.

Lista finala cu excursiile optionale:

Aegean Cruise 1 iulie- 45 euro/persoana: Cristian P, Liliana T, Sorin C, Mihaela C, Nicoleta A, Manuela R, Crina Ileana M

Bodrum 2 iulie- 50 euro/persoana: Cristian P, Liliana T, Oli, Cornelia C, Catalina P, Tania S, Nicoleta A.  Rodica G, Manuela R, Toni P, Florin S

Insula vulcanica Nisyros  4 iulie  - 40 euro/persoana: Oli, Catalina P, Nicoleta A, Manuela R, Toni P, Florin S

Seara greceasca 3 iulie - 60 euro/persoana: Daniela A, Cristian P, Camelia D, Oli, Sorin C, Emilia H, Mihaela C, Cornelia C, Catalina P, Tania S, Nicoleta A, Rodica G, Manuela R,  Felicia S, Rodica C, Toni P, Florin S

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #27 : Miercuri, 19 Iunie 2024, 22:42 »
Am primit raspunsul de la hotel referitor la transferul de la aeroport la hotel si retur: costa 10 euro/persoana/sens, deci 20 euro dus-intors.

Offline krondia

• Hero Member
Transferul de la aeroport la hotel si retur il vom plati la fața locului, cash.

Referitor la excursia optionala la Bodrum, vom merge martea, cand are loc bazarul cu articole de imbracaminte si materiale textile.
Multe magazine din bazar accepta plata cu cardul dar uneori preturile sunt mai bune daca se plateste cash, in special in moneda locala: 1 RON = ~7 TRY

Conditii de calatorie Turcia
Pentru a putea intra pe teritoriul Republicii Turcia, cetăţenii români trebuie să dețină unul dintre următoarele documente de călătorie româneşti: carte de identitate, paşaport diplomatic, paşaport diplomatic electronic, paşaport de serviciu, paşaport de serviciu electronic, paşaport simplu, paşaport simplu electronic sau paşaport temporar.
Cartea de identitate trebuie să fie în termen de valabilitate, iar paşaportul trebuie să aibă o valabilitate de minimum 150 zile la momentul intrării în Turcia şi să dispună de cel puţin o filă goală.

Din data de 21 mai 2024 se permite intrarea în Turcia cu cartea de identitate românească valabilă dar va recomandam sa aveti la voi si pasaportul.

https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

Offline sorincitu

• Newbie
  • *
« Răspuns #29 : Marți, 25 Iunie 2024, 12:44 »
salut,
a facut cineva check in?