Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vacanta pe insula Kos, 4*, pe plaja, demipensiune. 28 iunie - 5 iulie 2024

<< < (9/9)

LiliT:
Se pot face ambele check-in uri doar in aplicație, nu si de pe site.

krondia:

--- Citat din: LiliT din Joi, 27 Iunie 2024, 16:56 ---Se pot face ambele check-in uri doar in aplicație, nu si de pe site.

--- Terminare citat ---

Eu le-am facut pe ambele de pe site.

oli:
Recomand aceasta excursie! Desi este in iulie, pe insula nu simti caldura datorita brizei.
Locuitorii sunt f calzi, marea este, ca intotdeauna extraordinar de albasta sau tucoaz.
Hotelul unde am stat este superb cu restaurant de unde poti vedea apusul, terasa la malul marii, piscina si mai ales o gradina cu flori superbe mediteraneene. Mancarea a fost f buna cu multe legume si fructe cu gust, f variata si proaspata.
Cu pestele si fructele de mare ne-am delectat la tavernele de la malul marii.
Turismul pe insula este f ofertant si bine organizat.
Am vizitat capitala insulei mergand cu autobuzul local. Are un port f frumos, vestigii istorice romane, locul scolii de medicina a lui Hipocrate, o gramada de magazine, terase si plaje.
Am vizitat pe cont propriu Cefalos, un orasel mic si linistit , unde am mancat autentic grecesc intr-o mica taverna, am ales si plaja Paradisio pt baie.
Insula vulcanica Nisyros este f cocheta si f spectaculoasa cu cratere gigantice de vilcani si miros de sulf, peisajul este selenar.
Traversarea la Bodrum a fost f frumoasa, dar procedurile vamale dureaza mult-cam 3 ore drumul dus intors si 4h raman pt vizita- am putut vedea portul, strada comerciala si am vizitat muzeul de arheologie submarina-cu obiecte gasite pe epave antice, f interesant.
Mie mi-a placut f mult si seara greceasca cu muzica si dansuri autentice, (am putut sa ne infiltram si noi prin hore). Locatia este f speciala pe munte -se vedea apusul peste dealuri si golfuri. Vinul a fost totusi f prost.
Este un loc ideal pt vacanta!

oli:

krondia:
Oli, multumesc mult pentru impresii, ai sintetizat foarte bine vacanta in Kos. Pentru mine Kos a fost o surpriza foarte placuta. Mi-au placut oamenii, foarte amabili, punctuali, servicii bune atat la rezortul unde am fost cazati cat si pe insula: transport local, organizarea excursiilor optionale.

Apusurile in KOS sunt fabuloase, nu am mai vazut ceva asemanator. Felul cum se oglindeste soarele in nisip si mare este pur si simplu spectaculos. Am prins cateva zile cu vant, numai bine sa ne racorim dar apoi marea s-a linistit.

O alta experienta faina a fost croaziera spre 3 insule din apropiere, cu muzica si dans pe punte dar si pe mare, de data aceasta artistii fiind o multime de delfini zglobii care faceau tumbe doar cand ii aplaudam.. . Asa multi nu am mai vazut intr-un singur loc, erau cel putin 10 care sareau in tandem

Muzica si dans a fost si la noi in resort in fiecare seara, personalul chiar se straduia sa ne simtim bine. Un rezort frumos, cu multe flori si privelisti frumoase spre mare. Turisti civilizați, in mare parte nemti, olandezi si britanici. Foarte putini turisti romani pe insula.

Mi-a placut Kos, este o insula foarte ofertanta, cu atractii variate. Nisyros, vulcanul activ al Greciei merita vazut, o experienta uimitoare sa poti pasi in crater. Nu a fost timp pentru baie dar plaja cu pietre vulcanice mi-a placut in mod deosebit. La fel si capitala insulei, cu casute albe si alei inguste, asemanatoare cu cele din Santorini.

Mie mi-a placut vinul rosu de la seara greceasca si chiar a fost nelimitat. Programul a fost foarte variat, muncit, implicand si publicul.

As reveni oricand in KOS, fie si numai pentru Apusurile minunate. Este un loc unde am fost bine primiti si toata lumea se bucura cand auzea ca venim din România, ceea ce nu e deloc putin lucru.  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă