Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe Via Transilvanica de la Malancrav la Biertan, 24 – 26 mai 2024

<< < (5/6) > >>

Adriana Iulia:

--- Citat din: AncaBU din Luni, 20 Mai 2024, 18:21 ---Ceau. Cumva din Timișoara sau din zona de vest a țării vine cineva care are un loc în mașină? Există cumva și vreun grup de whatsApp pentru această excursie pe care sa postez aceeași întrebare?

--- Terminare citat ---
Buna Anca ,eu sunt din Resita ,plec vineri dimineata si am locuri in masina .Traseul meu nu trece prin Timisoara dar daca poti ajunge in Lugoj mergem impreuna -telefonul meu este 0747093654

Stelam:
Buna!
Eu sunt cu meniu fara carne. Oua, produse lactate - e OK.

Pentru vineri seara - Meniul 3.

Sa ne revedem cu bine.
Stela
O sa trimit si pe WhatsApp.

Mihaela H:
Salutare tuturor,
Daca are cineva drum prin TgMures si are 2 locuri disponibile, v-am ruga sa ne dati de stire.
0727300195. Mulțumim frumos!

Mihaela H:

--- Citat din: Mihaela H din Joi, 23 Mai 2024, 10:16 ---Salutare tuturor,
Daca are cineva drum prin TgMures si are 2 locuri disponibile, v-am ruga sa ne dati de stire.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Mihaela H din Joi, 23 Mai 2024, 10:16 ---Salutare tuturor,
Buna dimineața!
S-a rezolvat nesperat de bine.
Zile minunate !
--- Terminare citat ---

almi_gabi:
Soare, voie buna, prieteni, multa verdeata, drumetie pe colinele Transilaniei, un pic de ploaie care nu ne-a deranjat (aveam toti pelerine sau jachete!), sate sasesti presarate pe dealuri.
M-a impresionat biserica fortificata din Biertan - bine pastrata (avand in vedere ca au trecut cateva sute de ani peste obiectele si lucrurile care se gasesc in biserica) - si impunatoare cu cele 3 randuri de ziduri si structura masiva a constructiilor.

A fost foarte frumos, o atmosfera placuta, pensiunea primitoare, serile le-am petrecut dansand, jucand ping-pong, distrandu-ne cum o facem in drumetiile noastre.  :dance:

Va las cateva imagini din locurile pe unde am trecut. Si mi-ar place sa revenim in zona, pe o alta portiune din Via Transilvanica.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă