Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Borsec. Relaxare la SPA, drumetie si distractie. 8 - 10 martie 2024
Lory:
Bună !
Având transport cu legături foarte dificile între Bacău și Borsec, revin cu solicitarea, dacă trece cineva cu masina prin Piatra Neamț, Târgu Neamț,Roman sau Târgu Frumos (unde pot ajunge mult mai usor) și ma poate prelua pentru transport.
Pot fi contactata la nr. de telefon 0752035206.
Mulțumesc!
a_dora:
Buna ziua!
Din pacate , din motive medicale, nu mai pot merge la Borsec. Stiu ca este destul de tarziu, dar daca exista o doamna care doreste sa mearga, pot fi contactata la tel 0740914788. Multumesc!
lidia.Iasi:
Vineri va astept, incepand cu ora 14.00,la Pensiunea Korona pentru cazare.
De aici puteti merge la SPA, care este la 5 min distanta de mers pe jos sau la o plimbare in statiune.
Seara ne adunam la cina. Pensiunea Korona nu are meniu a la carte, dar poate oferi cina tip grup.
Va rog sa-mi confirmati, pe e-mail sau whatsapp 0743122214, pana joi la ora 19.00, daca doriti cina.
Pentru vineri ne-au propus o cina tip bufet care cuprinde si meniu vegetarian.
- supa de pui cu taitei
- supa crema de brocoli
- snitel de pui cu susan
- tocanita de porc
- tocanita de ciuperci
- conopida pane
- orez cu legume
- cartofi
- salate - 2 feluri
Pretul este 80 lei si vom plati direct acolo.
Vinul si prajiturile vor fi din partea agentiei 🙂
Pentru program, servicii si preturi SPA puteti consulta site-ul fontanaborsec.ro/?gclid=CjwKCAiAxaCvBhBaEiwAvsLmWIWcEKq6C7IUeIf5Oy-KUdmI1bwTQ6FeVkCp4o1s9tTZ-Y3b3PlzWRoCQQMQAvD_BwE
Sambata dimineata avem o drumetie de cca 2-3 ore, asa ca nu uitati sa va luati echipament adecvat, chiar daca traseul este unul lejer, pe o poteca tematica.
Drum bun si sa ne vedem sanatosi si veseli!
oros valeriu:
buna seara .din Hunedoara merge cineva si mă poate lua si pe mine?nr meu de telefon este040101083
oros valeriu:
uups 0740101083 este nr meu de telefon
Navigare
Du-te la versiunea completă