Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Predeal. Primavara cu drumetii, distractie, prieteni. 5 - 7 aprilie 2024
tudor octavian:
meniu vegetarian pentru ambele cine, multumesc.
krondia:
Am primit optiunile de cina doar de la jumatate din grup.
Va reamintesc ca trebuie sa transmit maine (luni) numarul de portii pentru cina pentru ca gazdele au nevoie de timp sa se aprovizioneze.
Altfel, eu am dat azi o fuga la Predeal si am urcat Clăbucetul Taurului - pe jos (ca idee, o urcare cu telescaunul costa 60 lei, urcare si coborare 100 lei).
Am avut bucuria sa gasesc pe Clabucet un covor urias de branduse, presarat pe ici-colo cu ghiocei dar si zapada in partea inferioara, noroi in fata cabanei Garbova.
Deci sa aveti neaparat incaltaminte impermeabila, cu talpa care nu aluneca si bete de trekking.
M-am intersectat cu un grup de tineri in adidasi, ghete de oras, cadeau intr-o veselie.
Posibil ca si pe la Diham sa fie la fel, deci echipati-va corespunzator, vedem mai aproape cum e prognoza.
Azi, desi era foarte cald in oras, pe Clăbucet era racoare si batea vantul, ca de obicei.
Mai vedem mai aproape cum arata prognoza.
@Steluta in caz ca nu apare nimeni pentru transport, exista microbuz CDI de la Targu Mures la Bucuresti, mai este o colega care vine cu el.
PASCALE CRISTINA ILEANA:
Buna seara,
Doresc cina pentru 2 seri, de post.
Multumesc!
mgeorgeta38:
Bună seara, doresc și eu 2 cine, nu de post
Ben:
--- Citat din: krondia din Duminică, 31 Martie 2024, 22:36 ---Altfel, eu am dat azi o fuga la Predeal si am urcat Clăbucetul Taurului - pe jos.
Am avut bucuria sa gasesc pe Clabucet un covor urias de branduse, presarat pe ici-colo cu ghiocei dar si zapada in partea inferioara, noroi in fata cabanei Garbova.
Deci sa aveti neaparat incaltaminte impermeabila, cu talpa care nu aluneca si bete de trekking.
Posibil ca si pe la Diham sa fie la fel, deci echipati-va corespunzator, vedem mai aproape cum e prognoza.
Azi, desi era foarte cald in oras, pe Clăbucet era racoare si batea vantul, ca de obicei.
Mai vedem mai aproape cum arata prognoza.
--- Terminare citat ---
Prognoza arata intr-adevar foarte bine, dar am vazut ca anul trecut ai recomandat echipament de iarna.
Sunt buni bocancii 3 anotimpuri sau sa-i iau pe cei de iarna? Intreb mai ales pentru ca nu vin cu masina si nu as aduce prea multe cu mine.
Si apropo de asta, deoarece trenul meu ajunge foarte devreme, am in plan sa ma plimb cateva ore prin statiune. Pot lasa bagajul la hotel, si daca da, cam de la ce ora?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă