Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Tara Motilor, de Ziua Iei si Rusalii. 21 - 24 iunie 2024

<< < (6/7) > >>

Rodica_I:
Hello!   :smitten:
Mult a fost, putin a ramas...  :)
Ca bine zici DacaC  :giggle:  si...Buna Dana!
Secretosilor.... puteati sa scrieti macar 2..3 cuvinte pe aici.

Deci plecarea este la 5.30, punct,  din Petomul de pe sos Pipera  *|*

Nu uitati ia. ;)

krondia:
Da, a mai rămas puțin  *|*

Stiu ca v-ati dorit o excursie cu transport organizat, mai ales in aceasta perioada cand drumurile sunt foarte aglomerate si, ca dovada, cei mai multi urcati din Bucuresti.

Rugamintea este sa va organizati astfel incat sa respectam ora de plecare 05:30 am.
Voi fi si eu in legatura cu soferul la ora 05:30, chiar daca ne intalnim mai tarziu.

Stiu ca nu e simplu, sunt persoane care pleaca la drum la 02 dimineata, de aceea va rog sa tineti cont ca de ora de plecare din Bucuresti depind si celelalte imbarcari, orarul soferului si, nu in ultimul rand, incercam sa evitam aglomeratia.

Aplicatiile de ride-sharing precum Uber ofera posibilitatea rezervarii cursei, mai ales pe distante mai mari.
O alta varianta ar fi aplicatia Speed Taxi.
Pe aceste aplicatii puteti simula durata si costul cursei.

Reiau si eu mesajul lui Vali referitor la grupaj auto/taxi din zona Posta Vitan - Piata Alba Iulia
Daca trece cineva prin zona sau daca mai sunt persoane care doresc sa se grupeze la taxi, scrieti pe forum sau trimiteti-mi un mesaj si va pun in legatura.

Pe mâine  *|* :dance: :thumbup:

krondia:
Revin cu precizarea ca punctul de imbarcare in Bucuresti este Statia Petrom Aurel Vlaicu

Va rog sa nu il mai sunati pe sofer sa va preia din alt punct din Bucuresti.

Multumesc.

krondia:
A aparut un loc liber la fete.
In cazul in care este cineva interesat, va rog sa ma sunati 00720048744
Diana

PGabriela:
Am ajuns la pensiunea DANCIU a doua oară. Tot cu un grup SC am fost cu ceva timp în urmă. Chiar dacă am avut o situație de mobilitate limitată, mă bucur că am reușit să petrec câteva zile cu oameni veseli.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă