Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Medieval fun party la Sighisoara 1 - 3 noiembrie 2024
Iasmina:
Buna gașcă veselă! :flori:
Legat de grupaj, scrieți aici pe forum daca aveți nevoie de copilot s-au de transport.
Va sfătuiesc sa va grupați pe mașini, e mult mai distractiv și trece vremea mai repede daca veniți mai mulți într-o mașină.
Dacă totuși nu reușiți sa va grupați aici pe forum, o sa va ajut eu cu o săptămână înainte de excursie.
Cei de la București, aveți și tren care va lăsa direct în Sighișoara și nu mai stați aiurea prin trafic, știu de la alți participanți din anii trecuți care au preferat sa vina cu trenul chiar dacă aveau mașină.
In perioada următoare o sa va dau detalii și legat de excursia opțională.
Sa ne vedem cu bine! *|*
Cornelia Bataus:
Buna seara! Bun gasit, tuturor!
Merg si eu in excursia la Sighisoara. As avea nevoie de transport.
Multumesc mult.
O seara frumoasa!
Cornelia
Strateanu Stefania:
Buna ziua,
Am achitat integral aceasta excursie, nu mai pot participa, cine este interesat sa ma contacteze la telefon 0745147455
ANDREEAM:
Buna ziua, tuturor! Sunt noua si m-am inscris la excursia petrecere de la Sighisoara. Cum se realizeaza grupajele? Este cineva din Bucuresti care vine cu auto? Sau ne grupam mai multi din Bucuresti ca sa mergem cu trenul in impreuna, sa incepem petrecerea mai devreme?
nicolemaxim7:
Bună!
Este cineva care pleacă din București? Am avea și noi nevoie de 2 locuri...
Mulțumim !!
0744305200 - Nicoleta
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă