Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri de Anul Nou Asiatic. 09 - 11 februarie 2024

<< < (2/7) > >>

claudia iordache:
Bună dimineața! Sunt din Sibiu, cine vine pe această rută aș vrea să mergem împreună. Mersi!

Stefana Gradinariu:
Buna ziua, as fi si eu interesata, in caz ca renunta careva, va rog. Numarul meu e 0752703901. Multumesc!

IoaanaA:
Bună tuturor participanților la revelionul chinezesc! Suntem două fete din București, Mihaela si Ioana si avem si noi nevoie de transport. Ne-ar putea lua si pe noi cineva? Mulțumim frumos!

Marian Musat:
Bună ziua, din păcate nu pot să mai merg la revelionul asiatic în perioada 9-11 februarie. Dacă dorește cineva să preia locul meu o să las telefonul.  Marian 0729054502

krondia:

--- Citat din: IoaanaA din Miercuri, 24 Ianuarie 2024, 18:31 ---Bună tuturor participanților la revelionul chinezesc! Suntem două fete din București, Mihaela si Ioana si avem si noi nevoie de transport. Ne-ar putea lua si pe noi cineva? Mulțumim frumos!

--- Terminare citat ---

Exista si varianta tren Bucuresti + Autobuz Brasov - Moieciu ( trebuie luat taxi pâna la Autogara 2 din Brasov) + taxi pâna la pensiune

Sau se poate aranja si transport din Brasov pâna la pensiune contra cost  dar trebuie sa ma anuntati din timp.

Dar, daca are cineva locuri din Bucuresti scrieti-mi si va pun in legatura.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă