Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri de Anul Nou Asiatic. 09 - 11 februarie 2024

<< < (4/7) > >>

PGabriela:
Diana, daca mai sunt participanți pt transp din Brașov - Locatie te rog sa ma treci si pe mine.

MayaS:
Bună seara,
Dacă dorește cineva un loc la acest eveniment, rog sa ma contacteze.
0730112997

Maria

krondia:
Pentru a intra in atmosfera Anului Nou Chinezesc va rog sa tineti cont de tematica evenimentului si sa purtati un articol de vestimentatie de inspiratie asiatica. Pentru a va fi mai usor, va reamintesc ca verdele smarald este culoarea considerată norocoasă pentru Anul Nou Chinezesc 2024. Asociată cu elementul lemnului, această culoare devine un simbol al puterii, forței și succesului în cultura chineză. În același timp, roșul aduce pasiune și vitalitate, iar auriul este asociat cu fericirea, optimismul și prosperitatea.

Din motive de siguranta nu vom lansa lampioane zburatoare, insa, pentru ca una dintre traditiile respectate cu sfintenie de chinezi in ajun de An Nou este oferirea de daruri celor apropiati, va propun sa aducem fiecare cate un obiect simbolic si sa facem o tombola. Nu trebuie sa fie un obiect scump, ci ceva simbolic, care sa placa oricui, poate fi o amuleta, o mica decoratiune, o felicitare, puteti sa confectionati chiar voi ceva, cu siguranta gasiti ceva care sa se potriveasca.

O alta provocare, ar fi sa invatam cateva cuvinte in chineza, nu este chiar greu  :crazy2:

https://youtu.be/cuIUJ2ZpHPU?si=BYF6C6WOrNcT3GQt

De asemenea, am putea incerca si cativa pasi de dans pe o melodie traditionala, sau poate stie si doreste cineva sa ne ofere un mic moment artistic…  :applause:

Daca aveti si alte propuneri, scrieti aici sa le discutam impreuna.

Cu transportul ati rezolvat? Am vazut ca sunteti din zone oarecum apropiate, sunteti mai multi care ati putea calatori impreuna.

In alta ordine de idei, referitor la mese, am rugamintea sa imi transmiteti până cel tarziu luni dimineata daca exista persoane care au retrictii alimentare.

Spor la pregatiri si idei..  *|* :yeah: :thumbup:

PGabriela:
Am inteles, Diana. Tombola e bine venita.
In ceea ce priveste transportul, cei care vin din Cluj, Turda, Sighisoara nu spun nimic.
In acest caz varianta mea ramane Brasovul.

Maryo:
  :oops: Buna dimineata , daca este cineva interesat de acest eveniment va rog sa ma sune la nr de telefon 0767213114 . Multumesc anticipat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă