Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Toscana, pitoresc si gastro-delicii 13 - 19 mai 2024

<< < (2/4) > >>

lidia.Iasi:
Grupul este complet si abia astept sa revad Toscana, alaturi de voi!

Avem in program 2 excursii optionale la care am nevoie de confirmari pentru ca se rezerva si achita in avans.

Va rog sa-mi transmiteti pe email lidiamandache5@gmail.com  daca doriti sa participati. Dupa confirmare veti primi factura de la agentie.

1. Tur de o zi in Val d”Orcia, vizita in Montepulciano, degustare de branzeturi la o ferma organica, timp liber in Pienza pentru pranz, vizita la o crama Brunelo cu degustare de vinuri.[/b] - 170 euro

Situl UNESCO Val d”Orcia este valea de unde vin cele mai cunoscute si frumoase fotografii ale Toscanei.

Montepulciano, oras asezat pe un deal abrupt, ofera o panorama uimitoare a zonei de granita dintre provinciile Toscana si Umbria. In arhitectura si arta vom observa o combinatie intre influenta Sienei medievale si a Florentei renascentiste sub a caror dominatie a fost. Facem un tur al orasului in care admiram numeroasele palate nobiliare , vizitam Piazza Grande si una din numeroasele crame sapate sub oras, zona fiind vestita pentru un vin extraordinar, Vino Nobile de Montepulciano.

Pienza este o citadela renascentista ireal de frumoasa,  unul din primele orase planificate in intregime pe hartie de important arhitecti si artisti ai vremii, angajati de umanistul Papa Pius al II-lea, pentru a-l ajuta sa renoveze orasul sau natal. Este considerat o bijuterie a Renasterii in Val d”Orcia.
Brunello di Montalcino este “un vino importante” asa cum ar spune un Italian. Este un vin rosu, limpede, cu o culoare stralucitoare si un parfum intens si persistent, produs 100% din soiul Sangiovese. este un vin matur, invechit cel putin 2 ani si 4 luni in sticla inainte de a fi comercializat. Vom avea ocazia sa auzim povestea acestui vin sis a-l degustam la una din podgoriile si cramele din Montalcino.

2. Tur ghidat in limba romana la Galeria Uffizi – 120 euro/grup (se imparte la nr de participanti) + 29 euro tichet de intrare + 70 euro taxa suplimentara pentru grup mai mare de 10 persoane (se imparte la nr de participanti daca acesta depaseste 10 persoane)
Daca participa toata lumea (15 persoane) costul va fi: 8+29+5 = 42 euro/pers

Daca veti dori sa vizitati si alte muzee in timpul liber, va voi trimite link-uri pentru rezervari individuale, in functie de orele la care vom programa turul pietonal si cel la Ufizzi

goldenseptember:
Buna. Factura pt galeriile Uffizi, urmeaza, nu?

forfotici:
Buna seara.
Eu am primit factura pentru optionale. Am platit. Ma intereseaza sa vizitez si alte muzee. Poate imi puteti spune programul pietonal. Multumesc. Mihaela

lidia.Iasi:

--- Citat din: goldenseptember din Marți, 12 Martie 2024, 14:20 ---Buna. Factura pt galeriile Uffizi, urmeaza, nu?

--- Terminare citat ---

La Galeriile Uffizi a rezervat bilete Elisa, care va fi ghida noastra in Florenta. Vom plati acolo biletele si ghidajul.

lidia.Iasi:

--- Citat din: forfotici din Joi, 14 Martie 2024, 19:29 ---Buna seara.
Eu am primit factura pentru optionale. Am platit. Ma intereseaza sa vizitez si alte muzee. Poate imi puteti spune programul pietonal. Multumesc. Mihaela

--- Terminare citat ---

In Siena avem turul pietonal pe 15 Mai intre 10.00 - 13.00. Dupa, este timp liber pentru alte vizite optionale. La Duomo di Siena s-a facut deja rezervare, vom intra in timpul turului pietonal si vom plati biletul acolo.

In Florenta, pe 17 mai, avem intre 10.00 - 13.00 tur pietonal, apoi pauza de pranz si de la 16.00  intram la Galeriile Ufizzi pentru tur ghidat
Ramane ziua de 18 mai pentru rezervarile pe care le doriti.

Link pentru rezervari https://webshop.b-ticket.com/webshop/webticket/eventlist

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă