Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Praga - Karlovy Vary. Culorile toamnei in Boemia. 25 - 30 septembrie 2024

<< < (2/8) > >>

krondia:
Bun venit, Diana!
Este o perioada aglomerata in agentie. Am anuntat si eu, urmeaza sa verifice si vei primi   un raspuns.

E bine insa de știut ca locurile se ocupa in ordinea in care se fac platile - se poate întâmpla ca un loc sa apara liber dar sa fie o  plata in curs. In astfel de cazuri este indicat sa se trimita un email in agentie, pentru a verifica disponibilitatea.

Dia2024:
Multumesc frumos Diana pentru urare si informatii !
Astept vesti. Pot sa dau si un mail catre agentie pentru a afla daca exista sau nu disponibilitate pentru aceasta excursie.
O seara frumoasa tuturor!
Diana

krondia:
Diana, am primit raspunsul din agentie si, intr-adevar, a existat o alta inscriere cu o zi înainte sa te inscrii tu. Intrucat durează puțin pâna se inregistreaza plata, locul aparea inca disponibil in momentul in care te-ai inscris.

Imi pare rau dar cu siguranta vom organiza excursia si anul viitor, este o destinatie foarte indragita.

Altfel, pregatirile au intrat in linie dreapta, am si o propunere pentru ultima seara in Praga  *|*
Dupa ce primesc raspunsurile de la hoteluri privind transferurile am sa va anunt costul acestora si am sa va dau mai multe detalii despre seara folclorica cu muzica si dansuri traditionala la care va propun sa participam  *|*

Urmariti in continuare forumul.

Dia2024:
Buna Diana,
Ce rau imi pare!
Oricum, multumesc pentru informare si distractie placuta!

krondia:
Revin cu detalii privind transferurile care nu sunt incluse in costul excursiei si seara folclorica optionala.

Transferuri: 50 euro/persoana
25 septembrie transfer privat aeroport Praga - hotel Karlovy Vary 25 euro/persoana
26 septembrie transfer hotel Karlovy Vary - hotel Pav Praga 25 euro/persoana
Aceste transferuri se vor realiza cu 2 microbuze de 8 locuri si trebuie achitate in avans, veti primi din agentie factura.

Transferul la plecare de la hotelul din Praga la aeroport costa 10 euro/persoana si se plateste la fata locului cash, voi achita eu soferilor.
Si acest transfer se va efectua cu 2 microbuze de 8 locuri.

Seara folclorica optionala in Praga duminica 29 septembrie: un show cu muzica, dansuri traditionale si cina
Programul incepe la orele 19:30 si se incheie la orele 22:00

In ultima seara in Praga va propun sa participam la un spectacol folcloric traditional, o ocazie foarte buna sa incheiem vacanta in Praga cu muzica si dansuri traditionale si specialitati culinare locale.

Seara traditionala costa 50 de euro si include transfer dus-intors de la hotel, spectacolul cu dansuri traditionale si cina cu 4 feluri si bauturi nelimitate.
Se achita in avans, veti primi factura de la agentie.

Meniul traditional cuprinde:
- cottage cheese de casa si paine
- supa traditionala de cartofi
- jambon afumat, pulpa de pui, friptura de porc cu piure de cartofi si cartofi copti + salata de varza
- strudel de mere
- cafea sau ceai
- bauturi nelimitate: apa de la robinet, sucuri, bere, vin
- welcome drink: honey wine (vin din miere)

Meniu traditional

Meniu fara carne

Va rog sa imi transmiteti până miercuri 14 august orele 16:00 daca doriti sa participati la seara folclorica si tipul de meniu dorit: traditional sau vegetarian.
In cazul in care doriti sa participati la seara folclorica, veti avea de achitat 100 euro: 50 euro cele 2 transferuri + 50 euro seara folclorica

Am sa va trimit si un email cu aceste informatii dar puteti raspunde si aici.

Mai aproape de plecare voi reveni si cu alte detalii privind excursia la Praga, urmariti forumul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă