Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta ultra-all-inclusive la Sunny Beach. 26 iunie - 2 iulie 2024
mgeorgeta38:
BUNA SEARA, SUNT GEORGETA DIN PLOIESTI, AM PRIMIT DETALIILE DE TRANSPORT.MULTUMESC! NE VEDEM MAINE.
Erika13:
Salutare tuturor!
Este prima mea experienta cu Singles si sunt convinsa dupa aceasta iesire ca este doar inceputul... am fost de foarte multe ori pana acum la bulgari, dar mereu s-a gasit ceva ce nu era ok.
De data asta insa totul a fost perfect: locatie ( cazare, masa, pozitionare fata de plaja, tot) buna, transport comod, punctualitate, practict totul ce era in descriere s-a confirmat.
Colegii foarte deschisi, pot spune ca am fost foarte norocoasa si cu colega de camera, Geta, care deja avea experienta cu acest grup m-a ajutat mult sa ma acomodez.
Pentru mine pana acum o vacanta reusita era cand citeam 2 - 3 carti, dar de aceasta data nu am reusit sa o termon nici pe prima, pentru ca mereu se intampla ceva interesant, pentru ca era pacat sa nu onteractionezi cu oamenii valorosi care mi-au fost alaturi.
Multumesc Marianei, care ne-a insotit, ne-a indrumat si era mereu acolo, chiar si cu bicarbonatul de sodiu ;) cand era nevoie.
Multumesc pentru oportunitate, succes in continuare si puteti conta pe mine.
Navigare
Du-te la versiunea completă