Arhiva > Arhiva
Pestisorul de aur
ioanaxxl:
Daca ati prinde pestisorul de aur, care ar fi cele trei dorinte pe care ati vrea sa vi le indeplineasca?!
pe_jumate:
1. sanatate
2. civilizatie in romania
3. fenomenul Single Camp dus la apogeu :-*
krissunu:
draga pestisorule !
prima dorinta : sa fiu chel in cap ,sa nu-mi mai creasca niciodata parul
a doua dorinta: fa-mi o frumoasa gradina cu piscina
a treia dorinta: da-mi o capra care da lapte NONSTOP ( cu tonele ) sa-mi umple piscina
Va invit si pe voi la piscina mea ;)
Catherinna:
--- Citat din: krissunu din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:37 ---draga pestisorule !
a treia dorinta: da-mi o capra care da lapte NONSTOP ( cu tonele ) sa-mi umple piscina
--- Terminare citat ---
Nu stiu ce le spun dimineata, la vecini, inca nu s-au plans de zgomotul meu de la taste dar cu rasul nu stiu cum o scot la capat... zici ca lapte de capra vrei in piscina, apoi o sa cer si eu in contul tau inca o capra , sa umplem piscina mai repede ; si pe urma vedem ce facem in ea , ne scaldam sau mancam micul dejun in ea :) :) :)
krissunu:
--- Citat din: Catherinna din Marți, 13 Aprilie 2010, 00:38 ---
--- Citat din: krissunu din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:37 ---draga pestisorule !
--- Terminare citat ---
Nu stiu ce le spun dimineata, la vecini, inca nu s-au plans de zgomotul meu de la taste dar cu rasul nu stiu cum o scot la capat... zici ca lapte de capra vrei in piscina, apoi o sa cer si eu in contul tau inca o capra , sa umplem piscina mai repede ; si pe urma vedem ce facem in ea , ne scaldam sau mancam micul dejun in ea :) :) :)
--- Terminare citat ---
...sigur ca ne balacim in laptele caprelor ,....cinei pofticios poate sa si soarba din el :D
Dar toata lumea stie ca laptele de capra face minuni ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă