Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Super-party la Balea Cascada. 15 - 17 decembrie 2023
IORDAN:
Bună dimineața Sorin,
Nu am avut estimare valorica, dar am fost informati că în costul transportului întra pe lângă costurile cu inchirierea autocarului și cazarea, masa și diurna șoferului pe perioada excursiei.
Numai de bine !
C_ghili:
Lista transport Bucuresti-Balea
1. Gabriela M
2. Brindusa B
3. Georgeta N
4. Luminita V.
5. Camelia M.
6. Iordan S.
7. Rodica I.
8. Simona B.
9. Cristina L.
10. Anca E.
11. Cristina G.
C_ghili:
--- Citat din: C_ghili din Sâmbătă, 09 Decembrie 2023, 08:24 ---Lista transport Bucuresti-Balea
1. Brindusa B
2. Georgeta N
3. Luminita V.
4. Camelia M.
5. Iordan S.
6. Rodica I.
7. Cristina L.
8. Anca E.
9. Liliana G.
10. Adina D.
11.Magda.V
12. Mihaela C.
13. Monalisa S.
14.MihaelaV.
15.Mirela D.
16.Sorin Doniga
17.Dorina M.
18. Cristina G.
--- Terminare citat ---
C_ghili:
Lista transport Bucuresti-Balea
1. Brindusa B
2. Georgeta N
3. Luminita V.
4. Camelia M.
5. Iordan S.
6. Rodica I.
7. Cristina L.
8. Anca E.
9. Liliana G.
10. Adina D.
11.Magda.V
12. Mihaela C.
13. Monalisa S.
14.MihaelaV.
15.Mirela D.
16.Sorin Doniga
17.Dorina M.
Pana la urma ma sterg de pe lista pentru ca o sa vin cu trenul. Vad ca nu se pot modifica mesajele aici.. 😢
admin:
Sunt cu grupul de Caraibe acum si o sa aterizez chiar inainte de acest eveniment pe care il asteptam cu placere. Ce vad insa si inteleg? Ca cel mai bine ar fi fost sa nu ma implic cu nimic in organizarea unui transport. Am tot ezitat si ar fi fost mai bine sa nu ma bag in ceva ce nu tinea de mine, pt ca vad inca o data ca nu se inteleg costurile unui transport privat si de aici comentariile de rigoare. Vad de asemenea, inca o data, ca exista o neseriozitate in mentinerea pe o lista de transport. Am sa achit eu pt renuntatorii la transport, pt ca in agentie s-au impartit costurile de transport/numarul de inscrisi pe site. Invatatura de minte.
In acelasi timp, ii rog pe cei care s-au retras de la acest transport sa se retraga si de la aceasta actiune. Cand ne intoarcem in tara, vor primi banii inapoi pt aceasta excursie:
Cristina G
Angela Stancu
Daca cele doua persoane sunt inscrise si la alte actiuni, o sa-si primeasca banii si pt acestea.
Am sa transmit agentiei un Email care va fi retransmis celor doua.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă