Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelionul veseliei si distractiei: Miercurea Ciuc. 30 dec 2023 - 02 ian 2024

<< < (2/3) > >>

Ioana B:
Salut! Merge cineva din Cluj?

maria dumitru:
BUNA  SEARA, EU PLEC  DIN  BRAILA,  MAI  ESTE  CINEVA  DIN  ZONA(BRAILA, GALATI) SA  NE  CUPLAM  CU  TRANSPORTUL??? NR.  TEL 0740103143

Marianty:
Buna ziua. Craciun Fericit. Daca cineva pleaca din Bucuresti pe 30 decembrie si mai are un loc in masina si pentru mine, va rog sa ma anuntati. Tel 0752525393 (whattup numai). Multumesc.

Carmen39:
Bună! Cu regret voi renunța la participarea de la Revelionul veseliei și distracției. Dacă dorește cineva să ocupe acest loc, rog să ma contacteze la nr. 0730222640. Sărbători fericite și multă distracție la Revelion! Carmen

admin:
Eu sunt cu un picior de plecare spre Bucuresti, apoi mai departe cu grupul de Croaziera de Revelion, spre Dubai. Nu mai am ocazia sa va urez ceva, o fac acum, pentru fiecare gasca de Anul Nou, la fel:

*|* :thumbup: :dance: Distractie frumoasa, cat mai intensa, sa va bucurati unii de altii, sa va imprieteniti, sa pasiti fericiti si veseli in noul an!

::) Si o rugaminte in numele SC si al celorlalti: veniti acolo doar cu zambet, doar cu suflet fain si deschis. Lasati acasa hachitele, supararile, tabieturile care pot supara pe ceilalti si care pot de asemenea afecta atmosfera faina de grup. Toti mergeti acolo sa va simtiti cat mai bine, cat mai placut, cat mai comod, tineti deci cont ca ceilalti doresc acelasi lucru.
Insotitorii de grup sunt acolo sa se asigure ca lucrurile sunt asa cum trebuie, ca totul va fi asa cum am promis, dar evident ca nu pot face mai multe. Atmosfera o fecati voi, cei care participati. Asa ca in 30 decembrie, start la veselie!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă