Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion intr-un oras plin de sarm: Iasi. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024
Mindru gabriela:
Daaaa eu vin cu trenul 1661 la iasi doar ca urc din buzau nu din bucuresti si sper sa calatorim mai multi si la intoarcere ,cind plec cu trenul la 14 20 din iasi! Abia astept sa ne distram cum este totdeauna cu singles camp atmosfera suuperba oameni suuperbi!
Kaya:
La multi ani celor ce poarta numele Sf.Stefan. am o rugăminte, din cauza faptului că fac reacții alergice la MĂRAR doresc sa se tina cont de acest lucru.Multumesc pentru înțelegere.
lidia.Iasi:
--- Citat din: Kaya din Miercuri, 27 Decembrie 2023, 10:32 ---La multi ani celor ce poarta numele Sf.Stefan. am o rugăminte, din cauza faptului că fac reacții alergice la MĂRAR doresc sa se tina cont de acest lucru.Multumesc pentru înțelegere.
--- Terminare citat ---
Am sa transmit la restaurant rugamintea ta.
lidia.Iasi:
Sambata 30.12, intre orele 14.00 – 16.30 ii astept la receptia Hotelului Ramada, pentru check-in pe cei care au si cazare.
Daca va cunoasteti si vreti sa stati in camera cu cineva din grup, anuntati-ma pe e-mail lidiamandache5@gmail.com .
Daca ajungeti dupa ora 16.30, veti fi cazati de personalul de la receptie, urmand sa ne vedem seara la ora 19.00 cand avem cina si petrecerea de bun venit. Atunci ii voi intampina si pe cei din Iasi care au optat pentru pachetul fara cazare.
Va scriu mai jos reperele orare pentru cele 3 zile pe care le vom petrece impreuna. Programul si meniul vor fi afisate si la hotel
30 decembrie
De la ora 14.00 – Check-in la hotel
19.00 – Welcome party. Cina tip bufet
Tinuta pentru aceasta petrecere este casual, potrivita pentru o seara cu prietenii in oras sau in club.
31 decembrie
7.30 – 10.30 – Mic dejun
11.00 – 13.30 – Plimbare la cele mai importante monumente din zona centrala
Timp liber pentru pranz si pregatire pentru petrecerea de Revelion.
20.00 – Revelion 2024
Tinuta - eleganta
01 ianuarie
10.30 – 14.30 - Brunch pentru cei cazati
Plimbare in Copou
18.00 – Carnaval Retro Party. Cina tip bufet
Tinuta sau accesorii retro
02 ianuarie
7.30 – 10.30 – Mic dejun
11.00 - Check - out
Va astept cu mare drag la Iasi, sa sarbatorim ca intre prieteni, trecerea dintre ani! :dance:
lidia.Iasi:
A aparut un loc liber intr-o camera dbl la femei dintr- o renuntare. Daca este cineva care doreste sa preia locul sa ma contacteze la nr. de telefon 0743122214
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă