Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024
gmx:
--- Citat din: Rodica_I din Marți, 14 Noiembrie 2023, 16:31 ---ooo Am ratat discutiile de pe forum :'(
Ma bucur sa vad ca se mai discut un pic si pe forum
Tania, o sa ne revedem. :smitten: , nu am cum sa te iau eu vin din alt colt de tara :D
Abia astept sa facem o brasoveanca :happy:
Sa sti ca am descoperit si musamaua :)
--- Terminare citat ---
Buna, Rodica,
Păi sigur că discutăm pe forum, este, doar, ceva in spiritul numelui comunității noastre, ,,Singles camp"! Altfel, nu ar fi experienta completa....😀 si ar fi mai puțin de inteles de ce vrem să fim aici! Parerea mea.... ;)
Altfel, sa stii ca inca ai timp sa descoperi și altele, pe lângă Brașoveanca sau Musamaua - 7 pasi, de exemplu, ca tot merem in Transilvania! Nu-i așe? Sau, poti sa ne surprinzi cu ceva nemaivazut, ca vom avea ceva timp de exersat!
La buna vedere! 😃
Rodica_I:
Vaii, mutumesc Tania . ce prezentare . :smitten:
Rodica_I:
Scuze, GMX ,habar nu mai am cine esti, :slap: asta ca intradevar nu mai discutam pe forum.
Da ce vremuri...... cand ne salutam dimineata aici pe forum,... cand era concurs ...neoficial... care gluma este mai buna .... cand stiam de pe forum mai tot despre cei cu care urma sa ne intalnim. ;)
Rodica_I:
Si apropo de transport. eu vin din Constata :giggle:
gmx:
Buna dimineata!
Rodica, e normal sa nu mai stii cine sunt, ba e, chiar, normal sa nici nu stii cine sunt, având în vedere numărul de mesaje al fiecăruia dintre noi! Dar vom face cunoștință, în curând! ;)
Si inteleg bine ce spui, referitor la discuțiile pe forum, de aici si postarea mea anterioară...
Săptămâna usoara, tuturor si sper ca aveti deja hainuțele gata! Si ca acum repetați pașii de dans! :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă