Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024
adiz35:
Buna Gmx,
Adriana sunt, din Bucuresti, daca mai ai un loc in masina si pt mine ar fi minunat. Multumesc!😀
gmx:
--- Citat din: DannaC din Luni, 16 Octombrie 2023, 19:30 --- Salut gmx,
Oferta ta de doua locuri libere, de onoare, este incantatoare, asa incat, as dori sa ocup unul dintre ele. :D
Seara buna tuturor!
--- Terminare citat ---
Buna dimineata, Dana,
Ai, atunci, unul dintre cele două locuri disponibile din trasura si ramane sa ne auzim asa cum am discutat!
gmx:
--- Citat din: adiz35 din Luni, 16 Octombrie 2023, 19:46 ---Buna Gmx,
Adriana sunt, din Bucuresti, daca mai ai un loc in masina si pt mine ar fi minunat. Multumesc!😀
--- Terminare citat ---
Buna dimineata Adriana,
Ai al doilea loc liber din trasura mea, în acest caz! Avem acum echipajul complet si putem pregăti în liniște tinutele, lecțiile de dans și, daaa, restul de bagaje ale nobililor participanți! 😉
O rugam pe Diana sa ne puna in legatura, atunci când va avea informațiile necesare! 🌷
krondia:
Grupaje auto
@Gmx - Bucuresti complet, 2 locuri Dana & Adriana
Monica S - 3 locuri disponibile din Baia Mare
Liliana D - are nevoie de transport din Sinaia, Tel.0771.672855
Pentru alte grupaje auto cel mai bine scrieti aici.
Cu o saptamana inainte de eveniment am sa va pun in legatura.
Cine mai vine cu noi? *|*
adiz35:
--- Citat din: gmx din Marți, 17 Octombrie 2023, 09:40 ---Buna dimineata Adriana,
Ai al doilea loc liber din trasura mea, în acest caz! Avem acum echipajul complet si putem pregăti în liniște tinutele, lecțiile de dans și, daaa, restul de bagaje ale nobililor participanți! 😉
O rugam pe Diana sa ne puna in legatura, atunci când va avea informațiile necesare! 🌷
--- Terminare citat ---
Multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă