Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Farmecul Marocului. Culori si arome. 17 - 26 martie 2024

<< < (2/7) > >>

carmenstefania30:
M-am inscris azi, abia astept aceasta vacanta

admin:
Cu siguranta o sa-ti placa. Este una dintre excursiile mele favorite si asta o sa se vada in entuziasmul meu. Iar astaz conteaza mult, ca omul care merge cu tine sa fie nu doar ghid sau insotitor, ci si un indragostit al acelor locuri.

MOT:
Buna seara
Ne recomandați sa mergem la medic înainte de plecare pentru tratament împotriva malariei?
Va mulțumesc și abia aștept excursia.

admin:
In Maroc nu exista malarie.

gmx:
Bună seara, dragilor,
Iată că, încet, încet, ne-am adunat și ne pregătim de o excursie faina! Cred ca abia așteptați, cu toții, sa plecam în aceasta călătorie spre Maroc, fosta lume maura! Și pentru a face lucrurile și mai plăcute, ce ziceți, nu ar fi bine sa luam puțin legatura înainte, sa încercăm sa ne cunoaștem un pic, aici pe forum sau în alta modalitate? Ar prelungi puțin starea de bine data de excursie, zic eu! De altfel, cred ca și din acest motiv suntem cu toții aici și nu în alta parte!

In alta ordine de idei, ar fi utile niște informații legate de hainele pe care sa le luam cu noi, sau daca sunt obiecte anume care ar trebui luate cu noi. Din ce vad pe Accuweather, temperaturile ar fi în intervalul 10-25 grade. Sau alte informații necesar a fi știute înainte de a pleca în zona aceea, pentru cei care merg prima data, cum ar fi dacă sunt medicamente interzise la întrarea în Maroc. Mie, unuia, mi-ar fi de folos. Desigur, atunci când va fi timp pentru a le pune aici.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă