Arhiva > Arhiva

Zile incredibile din viata mea

<< < (7/11) > >>

carmentoma:

--- Citat din: steliana din Marți, 04 Mai 2010, 15:35 ---zi incredibilă în viaţa mea....
am văzut un bărbat naiv.....

--- Terminare citat ---

... Unde.... unde???....

steliana:
închide ochii... şi-ai să-l vezi...

carmentoma:

--- Citat din: steliana din Marți, 04 Mai 2010, 15:40 ---închide ochii... şi-ai să-l vezi...

--- Terminare citat ---

Nu prea am avut ocazia sa cunosc barbati naivi! Cred ca nu exista! Sau nu am fost eu prea atenta??

marcutza:
zile incredibile din viata mea:
 cand am citit testul barza si mi s-a confirmat prima sarcina, eram casatorita pe atunci, imensa bucurie. cu +
 cand mi s-a spus de catre dr sa am mare grija cu sarcina caci o pot pierde din anumite motive de sanatate. cu -
 cand am nascut, momentele acelea sunt incredibile, cele dinainte si dupa mai ales cand il vezi pt prima data(ma refer la prunc), incredibile, aproape am ramas fara cuvinte de emotie si implinire. cu +
 cand s-a imbolnavit prima data, a fost f. grav. am crezut ca ma rup in mii de bucati, ca ma sting si totul se naruie in jurul meu cand imi vedeam copilul cum se topeste in bratele mele din cauza febrei, durerilor, cum delireaza strigand "mami, mami" - pleurezie avea si medicii nu reuseau sa stabileasca un diagnostiv. cu un imens -
 multe zile incredibile cu + si - vizavi de copilul meu.

apoi am zile incredibile in viata profesionala, in viata sociala si in rutina de zi cu zi insa pt mine plusul si minusul in incredibil a fost si este tot ce-i legat de copilul meu.

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 04 Mai 2010, 14:11 ---Scuze, Silviu, m-am grabit, am vrut sa scriu "tineretea vine din suflet si mai ales, tineretea ti-o transmite persoana iubita"

--- Terminare citat ---
chestia asta da bine in poezie. in realitate insa, nu prea merge.
--- Citat din: steliana ---am văzut un bărbat naiv.....
--- Terminare citat ---
numai unul? :o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă