Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Movilele de la Sona, panoramele Fagarasilor si valea Dejanilor. 20 - 22 oct 2023

<< < (2/10) > >>

Rodica_I:
 ::)

Angela B:
Venim, venim ...

Ask:
Bună! Sunt Anca și vin din Constanta.Ma poate ajuta cineva cu transportul din București sau din Brașov? Mulțumesc mult!

krondia:

--- Citat din: Ask din Duminică, 10 Septembrie 2023, 16:05 ---Bună! Sunt Anca și vin din Constanta.Ma poate ajuta cineva cu transportul din București sau din Brașov? Mulțumesc mult!

--- Terminare citat ---

Intr-o postare anterioara, Mihai si-a aratat disponibilitatea de a ajuta cu transportul.
Eu primesc datele voastre de contact doar inainte cu cateva zile, atunci voi scrie localitatile din care veniti si va mai pot ajuta sa va grupati cu transportul.
Rugamintea este sa tineti cont ca, in cazul grupajelor auto si la transportul zonal, cheltuielile cu carburantul se impart echitabil intre pasageri si, de asemenea, programul este stabilit de catre sofer.

Cine mai vine cu noi?

--- Citat din: Mtravel din Marți, 05 Septembrie 2023, 14:27 ---Buna ziua,

ma numesc Mihai, voi fi la prima experienta de acest gen alaturi de voi, voi pleca cu masina din Ploiesti ( in jurui orei 14 ) sau Bucuresti ( ora 13 ), functie de alti doritori.

cele bune

M

--- Terminare citat ---

krondia:
Mai e ceva timp pâna la incursiunea noastra în Țara Făgărașului dar, pentru că sunt inca sub impresia petrecerii faine in ie de acum câteva saptamani, m-am gandit sa repetam cumva aceasta experienta.

Si, pentru ca nu e frumos sa intri intr-un sat fara sa dai binețe oamenilor locului, am vorbit sa vedem muzeul satului din Rucar dar si sa ni se pregateasca o masa de pranz (un ceaun/un bulz) la stana turistica a satului, aflata in apropierea traseului pe care il vom parcurge noi. Propunerea mea e sa ne punem in rucsac iile si sa ne imbracam acolo in straie de sarbatoare.

Mai multe detalii despre meniu, tarif vom stabili la inceputul lunii octombrie. Pâna atunci, doar sa-mi spuneti daca este cineva care nu consuma lactate/carne.
Ce ziceti?  *|* :yeah: :dance:

Unul din spectaculoasele puncte de belvedere spre Olt și Țara Făgărașului

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă