Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Movilele de la Sona, panoramele Fagarasilor si valea Dejanilor. 20 - 22 oct 2023

<< < (9/10) > >>

Flr:
Buna, plec maine la 12.30 din Bv, daca e cineva interesat. Florin

admin:
Zile faine si calde de toamna tarzie, oameni veseli in jur, sa va bucurati de atmosfera de grup, de cateva zile petrecute impreuna! Drum bun si distractie cat mai multa!

simonaf65:
Buna ziua tuturor,
Am petrecut doua zile foarte frumoase, calduroase atat ca vreme cat si ca atmosfera, alaturi de o trupa vesela marca SC, in ambianta apropiata a muntilor Fagaras.
Multumesc mult Dianei, si sper intr-o revedere tot atat de calda.

almi_gabi:
Am petrecut 3 zile minunate, de toamna tarzie, cu soare si vreme calda, presarate cu rasete, voiosie si peisaje superbe in culori de toamna.
Gratarul pregatit  vineri seara a fost foarte bun.  :applause:
Serile le-am petrecut cu muzica si dans.  *|*

Intr-adevar privelistea de sus a Oltului, a localitatii  Rucar, a muntilor este neasteptata. Se vede pe kilometri intregi pana la orizont. Urcusul nu a fost dificil dar era necesar un pic de antrenament.
Masa la stana a fost delicioasa . Gazdele s-au straduit sa ne simtim bine. Tocanita, bulz-ul, tarta - foarte gustoase.

La Movile am ajuns spre seara - un loc linistit si pitoresc in lumina enigmatica a apusului. Ne-am cocotat pe movile, am ras, am facut  o spirala, ne-am bucurat de moment.

Las cateva imagini si sa ne vedem cu bine. :)

admin:
Am inteles ca ati fost un grup tare fain, ma bucur de fiecare data cand aflu asta. Iar cand se posteaza imagini si se scrie ceva dupa excursii si evenimente, sunt si mai bucuros...si nostalgic dupa vremurile de inceput, in care lumea dadea buluc aici lunea sa scrie cate ceva...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă