Gigi, multumesc pentru ajutor! Sunt cu un pas in excursia in Franta, nu cred ca voi avea timp sa postez acum fotografii, dar gasiti cateva poze si filmulete pe pagina de Facebook Singles Travel.
Intai de toate
un gros merci grupului minunat din Belgia. Oameni faini, dornici sa vada cât mai mult si, nu in ultimul rand, punctuali. De data aceasta nu s-a mai pierdut nimeni, nu si-a mai uitat nimeni nimic. Bravo voua!
Eu personal am regasit Belgia mult mai placuta decat in urma cu un an. Poate si datorita companiei

In special Bruxelles-ul mi-a placut acum nesperat de mult. Locatia hotelului a fost perfecta, intr-un loc linistit si totusi foarte aproape de Grotte Markt, conditii foarte bune de cazare si mic dejun, personal amabil.
Aveam emotii pentru ca se stie ca orasele mari sunt mai
colorate si galagioase dar a fost o placere sa colindam strazile până târziu in noapte sau sa stam la un pahar de Delirium..
Foarte buna bucataria locala, am fost cu totii impresionati de primul restaurant unde am poposit si unde am putut gusta celebra tocanita flamanda sau iepurele gatit in bere, o minunatie.
Bineinteles ca ne-am indulcit si cu delicioasele gofre, celebra ciocolata belgiana. Pe Manneken Pis l-am vizitat in fiecare zi, stiind ca exista posibilitatea sa il gasim si intr-o tinuta decenta.. Si, intr-adevar, in ultima zi, cu ocazia zilei nationale a Etiopiei a fost imbracat cu o tinuta specifica, am asistat si la recitalul unei fanfare, minunat. Cativa dintre noi ne-am dat si in Grande Roue, o experienta fantastica chiar si pentru cei mai tematori pentru ca urca foarte lin si se oprea in punctul maxim pentru a putea admira privelistea. Un alt moment memorabil a fost recitalul stradal la care am asistat in prima seara, cu oameni cantand si dansand pe strada.
La Atomium am prins soare asa ca am vizitat si Mini-Europa care ne-a placut foarte mult. Ne-am pozat la Palatul Mogosoaia, am ascultat imnul, este un loc foarte frumos si pentru adulti, nu doar pentru copiii care erau foarte incantati de vaporasele si trenuletele care se deplasau pe canalele si caile ferate in miniatura. Parlamentarium nu ne-a impresionat in mod deosebit dar este un loc care merita vazut.
Am reusit sa vedem toate obiectivele importante din Bruxelles, sper ca până la anul sa se termine si santierul din oras. Acum mai toate strazile erau decopertate pentru amenajarea trotuarelor si a pistelor de bicicleta. Bruxelles este un oras interesant, cu multe atractii frumoase, chiar daca nu la fel de pitoresc ca Bruges, merita o vizita cu siguranta.