Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Samothraki - vacanta pe insula Marilor Zei. 1 - 08 septembrie 2023

<< < (3/3)

HelenS:
Buna ziua!
Cu trenul ajung si eu, dar din Suceava. Conform CFR , trenul ajunge la ora 14.55 in Gara de Nord, sper sa nu aibe intarziere mare trenul sa am timp sa ajung la punctul de intalnire. Este buna informatia cu statia de Metrou in care trebuie sa ajungem, eu una nu stiam asta. Sper sa ne vedem cu bine pe 01 septembrie si sa avem un sejur minunat. Cu drag Elena.

Elisabeta:
Buna tuturor!
Cu trenul ajung si eu la 15.22
Multumesc ptr informatia cu statia de metrou. Este bine venita!
Abia astept sa ne vedem!

lidia.Iasi:
Vineri, 01 septembrie ne intalnim in Bucuresti, la ora 18.30, la Benzinaria MOL, Bd. Iuliu Maniu nr. 194, aproape de statia de metrou Pacii

Va rog sa-mi confirmati pe e-mail sau whatsapp 0743122214 ca ati citit acest mesaj pt ca s-a schimbat locul de intalnire si vreau sa ma asigur ca informatia a ajuns la toata lumea

Sa va luati o gustare cu voi pentru ca in portul Alexandropoli vom ajunge devreme si nu vom gasi nimic deschis pentru micul dejun. Pe feribot este un bar de unde putem lua cafea, patiserie si bauturi racoritoare. La 08.00  pleacam cu feribotul din Alexandroupoli si ajungem pe insula la ora 10.00

Nu uitati sa puneti in bagaj: incaltaminte acvatica; pantofi de trekking cu talpa aderenta pentru drumetia la cascade ; rucsacel pentru prosop/ haine de schimb/apa

Nu avem trasee dificile, nu urcam pe Fengari, deci nu sunt necesari bocancii.

Sa aveti si  bani cash la voi pentru ca sunt locuri unde nu se poate plati cu cardul. Puteti scoate bani si de la ATM-ul din portul Kamariotissa.

Spor la bagaje! Ne vedem vineri *|*

Tania55:
Insula Samothraki isi alege turistii, nu turistii o aleg.
Este o insula salbatica de care m-am indragostit.  :smitten:
Multumesc grup frumos, multumesc Lidia pentru buna organizare.  :love:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă