Fain, fain, fain, foarte fain! Minunat totul, incepand de la grup, pana la cel mai mic detaliu de excursie. Locurile in care am stat, ceea ce am avut ocazia sa vedem, experientele traite, drumul cu truck-ul, mancarea, soferii, ghizii. Dupa o asemnea calatorie nu ai cum sa nu te indragostesti de Africa. Este absolut fabuloasa. Trebuie insa sa o descoperi intr-un anumit fel, asa cum am avut noi ocazia, cei 14 "nomazi".
Am ajuns acasa mai mult decat incantat, deloc obosit, desi am calatorit in total 19 zile. Si asta dupa ce inainte de aceasta calatorie fusesem plecat in alte trei excursii consecutive, cu o singura zi de pauza...Normal ar fi fost sa fiu praf dupa mai bine de 45 de zile de calatorie cu griji, cu ganduri, cu schimbari aproape zilnic de hoteluri, cu drumuri. Dar aseara la sosirea acasa, dupa 30 de ore de zbor si stat in aeroporturi si apoi de condus alte 5 pana la Sibiu, eram plin de energie, de podta de vorba. Ce mult inseamna grupul, ce mult inseamna atmosfera motivanta, ce mult inseamna sa te poti bucura si tu ca organizator de ceea ce vezi. Am intrat intr-o vacanta de aproape 3 luni, cu zambetul pe buze, re-motivat, gata de a gandi si a lansa alte excursii.
Celor cu care am colaborat am sa le scriu astazi multumind pentru tot ceea ce ne-au oferit: program, locatii, ghizi, soferi, mancare, game-drive-uri etc. Mai intai insa va multumesc voua, celor 13 nomazi cu care am calatorit si de care imi e tare drag si deja dor. Cel mai probabil ca o sa mai mai intalnesc cu voi, dar din pacate in alta structura de grup, nu o sa mai fiti cred niciodata din nou toti impreuna. Desi tare mult mi-ar placea, dar stiu ca ste imposibil. V-am scris si pe grupul de whatsapp, va scriu si aici, mi-a placut tare-tare mult cu voi. Nu o sa uit niciodata, calatoria in truck, felul in care mancam pe scaunele, serile petrecute impreuna la cina...Fain, fain, foarte fain.