Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Africa de Sud - Namibia - Swaziland 20 august - 6 septembrie 2024
admin:
Nu este o excursie ce impune efort fizic. Avem plimbari in natura, usoare, care nu comporta pregatire sau efort fizic. Organizarea pe care am facut-o este diferita fata de celelalte agentii, prin calatoria cu acel vehicul pregatit special. Cu acesta putem intra adanc in natura, nu avem nevoie de multe transbordari si nici de efort fizic.
admin:
Suntem pe ultima suta cu inscrierile. Dupa ultimele doua rezervari, in curs de confirmare, au ramas doar doua locuri disponibile: 1 loc la femei si 1 loc la barbati.
Pentru ca deja am atins (si depasit) plafonul minim de participanti, excursia este 100% ca se desfasoara asa cum am prezentat. Si pentru ca probabil pana la intoarcerea mea din Zanzibar cel putin unul dintre aceste doua locuri se va ocupa, am sa incep cu informatiile si detaliile necesare pregatirii acestei excursii.
Doresc sa le luam din timp pentru ca este o excursie ce necesita mai multa atentie decat altele, nu doar pentru ca este una in natura Africii, ci si pentru ca vizitam 3 tari si pentru ca este una inedita. Ca organizator am evitat tot ceea ce am stiut ca poate da disconfort, nesiguranta, expunere. Diferit de oricare alta agentie din Romania, o sa avem cazari in locuri fixe, hoteluri, bungalow-uri, tented-lodge, NU IN CORTURI improvizate. Chiar priveam zilele trecute niste postari facebook, la cineva care posta o cazare in cort, langa Kruger. Calatorim cu acea masina care pe langa siguranta si confort ne va oferi si posibilitatea unor mese verificate, gatite in fata noastra.
Cu toate astea raman anumite lucruri pentru care trebuie sa ne pregatim, incepand de la documente pana la bagaj. O sa le luam pe rand si o sa le rezolvam din timp.
admin:
Am primit astazi de la partenerii nostri, planul de mese. L-am afisat pe site si forum, o fac si aici:
Plan de mese:
Deci doar 9 mese nu sunt incluse in toata excursia.
Mikela:
Buna ziua,
Pentru a 2-a transă de 800 Euro pot plati direct sau trebuie sa primesc mai intai factura? Cum a fost cazul pentru prima plata.
Multumesc.
admin:
Partea cu platile tine de agentie. Daca aveti intrebari legate de partea financiara, scrieti va rog direct in agentie: office@bonvoyagesibiu.ro. As ajuta acum sa pun intrebarea acolo, dar sunt plecat din tara cu grupul de Zanzibar.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă