Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia si Gibraltar 18 - 27 aprilie 2024

<< < (2/5) > >>

Bon Voyage:
1 loc disponibil intr-o camera dbl la femei.

krondia:
 Astazi s-au trimis din agentie facturile pentru o parte din obiectivele optionale, la inceputul lunii aprilie se vor face rezervarile si pentru celelalte obiective.
La pretul biletelor se adauga taxele de procesare online percepute de obiective, taxele de rezervare pentru grupuri, precum si tariful  pentru ghidul local acolo unde vom avea ghidaj.

La inceputul saptamanii viitoare voi contacta pe email persoanele inscrise recent dar pot scrie si aici  obiectivele pe care doresc sa le viziteze, le-am trecut mai sus.

Referitor la inscrierile in excursiile SC, profit de ocazie pentru a va recomanda sa va inscrieti din timp la excursiile preferate, in special la cele externe. E bine de stiut ca nu intotdeauna numarul de locuri disponibile afisat pe site este cel real, in special când mai sunt 1-2 locuri pentru ca pot fi inscrieri si plati in curs de validare.

Revenind la Andaluzia:
Foarte important!
Va reamintesc ca aveti nevoie de pasaport, pentru Gibraltar!

admin:
Pentru a nu crea vreo confuzie, vrem sa va anuntam ca masa de pranz tip grup Jerez/Cadiz (initial anuntat pe forum) a fost anulata. Ceea ce am primit de la parteneri era foarte restrans si am considerat ca cel mai bine este sa aveti free time si alegerea sa va apartina in ceea ce priveste meniul. Diana va va ajuta cu indicatii, dar decizia va apartine. Am scos deci aceasta masa de la plata pentru servicii suplimentare, urmand sa o achitati singuri, la fata locului.

Daca suntem la capitolul mancare, va spunem ca am primit o oferta excelenta de la Hotelul Rock's Gibraltar, de la 17 lire (20 euro), ne-au facut o oferta de doar 9 lire (11 euro), ceea ce pentru un hotel de talia acestuia este excelent. A fost nevoie sa dam raspunsul pe loc, asa ca nu am avut cum sa consultatam intreg grupul. Oricum credem ca este o surpriza placuta pt toata lumea. Suma de 11 euro x 2 mic dejunuri = 22 euro, va fi achitata insotitorului de grup, in prima zi de excursie.

krondia:
Astazi s-au trimis din agentie biletele de avion  Bucuresti -Istanbul  Istanbul- Malaga si retur, va rugam sa confirmati primirea emailului.

Avem zbor:
18APR TK  1044 09:35 BUCHAREST OTP  - ISTANBUL IST  11:00       
18APR  TK  1305 13:20 ISTANBUL IST - MALAGA AGP  16:55

Ora si locul de intalnire cu grupul: joi 18 aprilie 06:30 am (dimineata), in fata cafenelei Lavazza, Plecari Internationale, in partea dreapta cum intrati in holul principal

Check-in-ul se deschide cu 24 de ore inainte
https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/manage-booking

Recomandarea este sa efectuati check-in-ul online.
Completati codul de rezervare pe care il gasiti in dreptul numelui vostru pe ultima pagina a biletului de avion, numele de familie (surname) si restul informatiilor.
Vom trece si pe la ghiseul de check-in din aeroport pentru a lasa bagajele de cala.

Va recomand sa va puneti in bagajul de mana UN SCHIMB DE HAINE, lucruri de stricta necesitate pentru 2 zile, in situatia neplacuta in care nu va ajunge bagajul la aterizare. Rar, dar se mai intampla.

Documente de calatorie: carte de identitate si pasaport, permisul de imbarcare salvat in telefon/printat, biletele de avion salvate in telefon/printate, recomandat si asigurare medicala de calatorie.

Vremea – Va fi cald, temperaturi intre 25-27 grade, dar se anunta si ceva precipitatii
Imbracaminte si incaltaminte comoda, cu care sunteti obsinuiti,  tip trekking intrucat vom merge destul de mult pe jos, protectie solara (sapca, palarie, ochelari de soare, lotiune solara) dar si pelerina/ceva de ploaie
Echipamentul de drumetie recomandat pentru cei care vor participa la drumetia din Gibraltar.

In alta ordine de idei, pentru a fi siguri de disponibilitate, am rezervat bilete pentru tot grupul la spectacolul de flamenco din Sevilla - Duminca 21 aprilie de la 20:30
Spectacolul dureaza 1 ora si biletul costa 25 euro/persoana - sa aveti cash
Participarea este optionala, imi spuneti in prima zi a excursiei cine doreste sa vina.

Urmariti in continuare forumul, voi mai reveni cu detalii zilele urmatoare.

Spor la pregatiri! 

oti:
multumim de informatii! sa ne revedem sanatosi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă