Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Frumusetea Indoneziei. Bali, Ubud, Jakarta si Bandung 24 iunie - 5 iulie 2024
admin:
La Email-ul transmis catre toti participantii la aceasta excursie, am insotit informatiile cu RUGAMINTEA de a confirma primirea acestuia. Toata lumea a confirmat primirea Email-ului cu biletul de avion si repetarea informatiilor legate de obtinerea vizei, cu exceptia a 2 persoane:
Alina L
Manuela Ina Gy.
admin:
Am primit si de la cele doua participate, astfel incat am siguranta ca toata lumea a citit si s-a informat cu privire la viza, la taxa de Bali si la pregatirea excursiei. Am sa revin aici pe forum, cu o saptamana inainte de plecare, cu ultimele detalii. Pana atunci zile frumoase si spor la pregatiri.
Gabi sb:
Servus Gigi, am 2 intrebari
1. pranzul din prima zi se poate achita in dolari, si nu in euro, ca sa nu avem doua tipuri de valuta?
2. cam care este pretul pentru o cina, daca ne poti da o estimare, te rog.
lucian.rotaru:
Buna ziua! Am si eu nevoie de putin ajutor. Conform ultimului email primit, am aplicat pentru viza in Indonezia si nu a fost nicio problema. Am primit PDF-ul respectiv pe email si e totul ok.
In schimb, dupa ce am platit taxa pentru Bali pe lovebali.baliprov.go.id, nu am primit nici o dovada a platii pe email. Am facut acest printscreen in ultima etapa din aplicatie. Trebuia sa primesc si un email cu un PDF sau este suficient acest printscreen?
Multumesc!
Gabi sb:
Servus Lucian
Nu cred că este suficient. Eu am primit mail de confirmare ( LevyVouchet cu un număr), și o pagină cu antet și cod QR pe care apar numele, număr de pașaport, data de intrare în Indonezia și data efectuării plății.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă