Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Zanzibar. Plaja, palmieri, mare de azur si petreceri. 26 febr - 8 martie 2024
Andanda:
:D Eu abia aștept. Am prieteni care s-au intors de curand de acolo si nu s-au plans de țânțari pe insulă. Sunt convinsă că dacă avem puțină grijă o să avem o vacanță minunată! Zi bună tuturor!
Aneta:
Buna, este cineva care merge spre Bucuresti din Vest (Timisoara)? Ma gandeam sa nu fac drumul singura.
Multumesc
Buna Andreia :)
eu plec din Timisoara, inca nu stiu cand si cum, dar ne putem auzi la telefon, 0722317972.
Aneta
admin:
Am revenit in tara, dupa o calatorie de aproape o luna de zile. Totul impreuna cu grupuri Singles Camp&Travel. A fost mai intai Thailanda, au urmat apoi in ordine Cambodgia si Vietnam. A fost tare-tare fain si chiar relaxant, asta desi programul a fost intens si a necesitat multa atentie. Am re-intalnit si cunoscut multi oameni minunati, cu care m-am simtit in anumite momente ca intr-o vacanta cu prieteni. Asta este pentru mine cea mai placuta "recompensa" a unei excursii: oamenii faini pe care ii intalnesc.
In aceasta excursie sunteti un grup mare si cum profilul anuntat este unul de distractie in vacanta, nu ma indoiesc ca o sa fie super-placut. Soare, plaja, baie, excursii pe insula, veselie si muzica seara, intr-un complex in care vom fi doar noi.
Pe forum am postat din vreme, tot ceea ce este nevoie pentru pregatirea excursiei. Sunt convins ca deja toti l-ati parcurs si stiti ceea ce e nevoie sa aveti cu voi.
Zilele urmatoare o sa va transmit un Email care va contine biletele de avion dus-intors
Am vazut ca s-a facut un grup whatsapp in care sunt inclus si eu. Am urmarit postarule voastre referitoare recomandarea de profilaxie anti-malarie si ca orice lucru care pare nou sau este scos in evidenta, a creat mult dialog. Ce vreau eu prin ceea ce va scriu mai jos este sa va determin sa priviti lucrurile in mod responsabil, dar in nici un caz panicard.
Eu calatoresc de 5-6 ori pe an in zone in care exista un anumit risc de malarie si nu am nici cea mai mica teama. De ce? Pe de o parte pentru ca de fiecare data imi iau pastilele care sa ma imunizeze, pe de alta pentru ca intotdeauna aleg sa merg in perioada de dry-season (atunci cand riscurile de intepatura a unui tantar sunt foarte mici) si nu in ultimul rand pentru ca aleg sa stau, sa calatoresc si sa vizitez DOAR zone salubre, igienizate.
La fel o sa fie si acum, nu am absolut nici cea mai mica teama: imi iau medicamentele, este dry season, stam intr-un loc curat si nu ne bagam prin toate balariile, vizitam doar locuri curate. In conditiile acestea este imposibil sa se intample ceva. In camere avem plasa la paturi, se da cu spray, sunt convins ca o sa aveti si voi suplimentar.
Pentru a se intelege inca ceva: malaria este produsa de intepatura unui tantar infectat. Dar nu orice fel de tantar: DOAR genul Anophel al tantarului transmite malarie. Acesta se intalneste foarte rar, nu este specia dominanta. Conform celor care-i studiaza comportamentul, nu sta in zona locuita si curata ci in cea exterioara-umeda-neingrijita, intepand preponderent pe cei care sunt transpirati.
Sfatul meu este sa luati medicamentele prescrise, sa aveti la voi un spray sau o protectie pt tantari, iar la inserat, atunci cand tantarii sunt activi, sa va protejati cu ceva lung pe voi. O data instalata seara nu mai e nevoie de aceasta protectie, tantarii merg la culcare... :)
Daca tineti cont de aceste recomandari (valabile in orice tara tropicala) nu aveti de ce sa va faceti vreo grija.
Andanda:
grup whatsapp? cred ca e util asa ca poate ma ajuta cineva sa intru si eu in grupș multumesc.
dan1234:
Buna, legat de acel grup de whatsapp cum as putea sa am acces la el daca e posibil ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă