Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Un taram nordic fascinant: Insulele Faroe 2 - 10 iulie 2024

<< < (3/4) > >>

admin:
Greva sindicatelor a luat sfarsit, s-a ajuns la un consens.

Se pot face plati in coroane daneze, sunt acceptate, dar nu peste tot. Monedele sunt la fel cu cele faeroeze, dar bancnotele sunt diferite. Nu recomand sa schimbati coroane daneze, ci doar faeroeze si nici de acelea decat minim (50 - 100 euro). Puteti oricand in drumurile voastre sa opriti la un bancomat si sa retrageti bani.

La restaurante platile se fac individual, CU CARDUL, Florin va solicita la luarea comenzii acest lucru. In cele mai multe locuri efectiv nu au bani sa va dea rest, pentru ca toata lumea foloseste cardul.

admin:
As fi dorit sa va ajut, sa fac rezervarile pentru croaziera din Vestmanna in avans, avand in vedere ca este atractia numarul 1 din insule si este deci foarte solicitata.

Doar ca neprimind raspunsuri de confirmare de la toata lumea, la ceva important transmis, ma indoiesc ca o sa pot colecta intr-un timp scurt raspunsuri DE LA TOTI PARTICIPANTII pentru ceva optional. Asa ca ramane sa vedeti acolo, cand o sa mergeti impreuna cu Florin la Vestmanna, daca mai sunt sau nu bilete. Imi pare rau, ajut extra intotdeauna atat cat pot, dar daca nu primesc raspunsuri, imi este imposibil sa fac atat cat mi-as dori.

balaioara:
salve
doresc aceasta excursie - croaziera din Vestmanna

multumesc

P.S.
e cel putin neobisnuit sistemul dvs de comunicare, cred ca asta e motivul principal pentru care pare ca suntem "amortiti".
Personal, nu mi-a fost clar ca/cum mi se solicita votul pentru aceasta excursie. Am citit undeva ca nu-s prea apreciate scuzele, eu va ofer explicatia mea.

Multumesc din nou!

admin:
@Balaioara, sistemul de comunicare este explicat inca de la optiunea de a face parte din acest club. Singurul loc in care se fac comunicari este FORUMUL. Asa se fac informarile  de 15 ani si cei care participa considera FOARTE UTIL acest mod de a transmite informatiile. Cine se inscrie in club si mai ales rezerva o actiune se considera ca a inteles si acceptat acest mod. Apare la fiecare excursie in partea de jos, la PRECIZARI. Ca e greu, ca e usor, ca e complicat, ca e simplu, asta depinde de fiecare persoana in parte. Ce pot sa spun eu este ca forumurile sunt precursoarele facebook-ului si altor platforme, deci nu e ceva nou sau complicat.

Stiu, pentru multi poate parea neobisnuit, dar te asigur este unul foarte bun, altfel l-as fi schimbat. Sunt o persoana foarte flexibila, care adaptez mereu din mers si corectez lucrurile care nu arata si nu merg asa cum mi-as dori. Cu forumul insa lucrurile stau asa cum trebuie, aveti posibilitatea de a va informa cronologic de orice apare, nu se pierde nici o informatie, nu trebuie sa cautati prin Email-uri informatii transmise la un moment dat, nu trebuie sa sunati in agentie, la organizator, la insotitorul de grup. Trebuie doar sa urmariti aici si daca aveti intrebari sa le puneti, pentru ca primiti raspunsul. Unul care poate sa ajute si pe altii.

Platforma aceasta este si una de dialog, puteti oricand si foarte simplu sa discutati intre voi, inainte de plecarea intr-o excursie. Cu conditia ca participantii sa fie unii activi pe forum, sa-l urmareasca.

Atunci cand trebuie transmise documente, asa cum sunt biletele de avion, transmitem prin Email. Aceste Email-uri sunt insotite de informatii si recomandari, asa cum a fost cel transmis tuturor celor care participati in 03 iunie 2024. Am scris acolo in titlu dar si in text, "Rog confirmare primire". Asta pentru a ma asigura ca toata lumea a primit informatiile si biletele. NU A RASPUNS TOATA LUMEA. A nu raspunde cuiva care te informeaza, iti recomanda si poti realiza cu usurinta ca vrea sa se asigure ca toata lumea a primit Email-ul, nu poate fi pusa pe seama unei "amorteli".

Explicam in mesajul anterior, ca a transmite un Email de verificare a OPTIUNILOR, ar fi fara sens in conditiile in care la un Email important nu s-a raspuns. Nu ai cum sa te astepti ca la ceva mai putin important sa se raspunda imediat. Si am explicat in mesajul anterior ca VROIAM la fel cum o fac intotdeauna sa AJUT si asta voluntar, neinteresat in vreun fel, pentru ca nu am cerut vreodata participantilor alt tarif decat cel la care am facut rezervarea. Nu am pus taxe de rezervare asa cum se intampla in marea majoritate la agentiile comerciale. Dar aici am considerat ca e un club de socializare si asa cum voi ar trebui sa fiti prieteni intre voi, la fel ar trebui sa fiu si eu cu voi cei de aici. Ori unui prieten nu-i iei in plus bani pt un ajutor pe care il poti da.

Aici ar fi fost foarte simplu: daca toata lumea raspundea la Email, transmiteam in REPLY la confirmarea voastra intrebarea referitoare la optiunea de participare la croaziera Vestamanna. Asa am facut in fiecare an la excursia din Faroe. As fi facut imediat online rezervarea, urmand sa achitati agentiei contravaloarea biletelor.

Am discutat cu Florin, insotitorul de grup acest aspect legat de croaziera de la Vestamanna. Si am stabilit ca in prima zi de excursie, in loc sa mancati la ""bunicuta" cu restaurantul din Gásadalur, urmeaza sa serviti pranzul la Vestamanna, tot acolo unde se fac si rezervarile pentru croaziera. Este o scurta deviere de la traseu, dar timpul se recupereaza prin rapiditatea cu care se ia o masa acolo comparativ cu locul indicat initial. La Vestmanna  Florin o sa vada exact cand mai sunt locuri, si daca sunt epuizate pentru ziua planificata o sa faca un switch cu alta, astfel incat sa puteti merge in aceasta optionala. Sper sa nu fie toate epuizate. La Centrul de Informare Turistica din Vestmanna fiecare o sa-si achite direct la ghiseu, CU CARDUL, aceasta excursie.   

Ce sper eu este sa fiti un grup fain, care sa interactionati frumos si placut intre voi, sa fiti activi, sa participati cu totii la pregatirea micului dejun. Locurile sunt minunate pentru cineva care iubeste natura, Florin este un ghid foarte experimentat in relatia cu turistii, vremea ar trebui sa fie buna (iulie este cea mai indicata pentru vacante pe aceste insule), mancarea la Rose este absolut extraordinara, asa ca doar de voi depinde ca totul sa iasa bine. Sa intelegeti ca faceti parte dintr-un grup restrans, ca sunt niste reguli de "convietuire" de autogospodarire acolo. Eu am fost doar cu oameni faini in Faroe, asa ca daca ar fi sa ma iau dupa profilul celor care aleg sa mearga in arhipelag, ar trebui sa fiti cu totii asa. Cititi inca o data prezentarea excursiei, ceea ce v-am transmis, luati cu voi doar ceea ce aveti nevoie, fara insa sa uitati ceva. Inca o data: SE POATE INTRA DOAR CU PASAPORTUL!

In perioada in care voi sunteti in Faroe eu o sa fiu in alta parte a lumii, dar am sa fiu cu gandul si acolo si o sa pastrez contactul cu Florin. 

anamaria.romanescu@gmail.:

--- Citat din: balaioara din Joi, 13 Iunie 2024, 21:29 ---salve
doresc aceasta excursie - croaziera din Vestmanna

multumesc

P.S.
e cel putin neobisnuit sistemul dvs de comunicare, cred ca asta e motivul principal pentru care pare ca suntem "amortiti".
Personal, nu mi-a fost clar ca/cum mi se solicita votul pentru aceasta excursie. Am citit undeva ca nu-s prea apreciate scuzele, eu va ofer explicatia mea.

Multumesc din nou!

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă