Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere in ie. Cetatea Carului 25 - 27 august 2023

<< < (7/13) > >>

krondia:

--- Citat din: Rodica_I din Luni, 17 Iulie 2023, 21:34 ---Doamne , unde am nimerit   :slap:..mai fetelor .......eu ma retrag, sa fie clar, eu vin in concediu la relaxare,  :giggle: vreau liniste,  :giggle: vreau sa ascult pasarelele  :whistle:

:angel: :2funny: :happy:

--- Terminare citat ---

Cine nu te știe, te crede...  :D  :crazy2:

Rodica_I:
Bine bine ..Diana ..rectific  .... ::) am uitat sa mai spun cateva mici amanunte /amintiri,,,
@ eu vara nu dorm,  ;) una lume stie asta :giggle:  si ca
@am prieteni peste tot, multumesc  SC... :flori: si ca
@beau doar apa de la izvorul minunilor ..se stie povestea  :angel:
si doar  cateodata coniac alb  ;D ;D ;D  :happy: cand gasesc :giggle:
nu am citit programul asa ca nu stiu cum stam cu 112 ,,,112,,,112 ...  :happy:
si niciodata nu vin fara pantofiori de dans  *|*si rucsacelul cu voie buna si veselie!  :dance: :happy:

Abia astept sa ne revedem  :smitten: :kissing:

valiv:

Foarte bine ai spus Diana, si confirm, fiind una dintre purtatoarele de ie de la Rimetea, ca

"Ia este o investitie buna, in caz ca nu aveti deja. Dupa fotografia de grup de la Rimetea, cu fetele imbracate in ie, m-am gandit sa repetam aceasta experienta si in alte actiuni, fara o ocazie anume, chiar si in strainatate, prea a fost frumos". :applause:

Nu pot sa fiu cu voi la final de august la petrecerea in ie, dar cu siguranta vor mai fi ocazii pentru astfel de petrecere. Si da, voi avea in bagaj ia, pentru excursia din octombrie, in Iordania. *|*

Sa ne vedem cu bine *|*

Petanca Cristina Claudia:
Salutare!

Pleaca cineva din Bucuresti care ma poate lua si pe mine?
Las nr de tel. 0722420226, Cristina.

Manole Antoneta:
Buna dimineata, tuturor,

Sunt Antonia, vin din Călărași și ofer transport pentru 2 persoane din București, în cazul în care va fi necesar.
Numărul meu de telefon: 0729775396.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă