Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere in ie. Cetatea Carului 25 - 27 august 2023
catalin@catmin.ro:
Bună dă' dimineața!
Nou pe forum și în comunitate, acesta o să fie primul eveniment la care particip.
Vin din zona Târgoviște cu mașina personală și am trei locuri disponibile, dacă e cineva care dorește să fie "pescuit" de pe drum.
Liliana, te pot lua eu din Sinaia dacă dorești. Mă poți suna la 0724099533 ca să stabilim detaliile.
Abia aștept să vă cunosc pe toți și să dăm drumul la distracție!
Cătălin.
alina7:
Bună seara!
Numele meu e Alina, sunt nou intrată în acest grup de oameni iubitori de viață și natură și deja mă simt bucuroasă, deși nu vă cunosc încă. Cred că va fi o experiență unică.
Precizez că sunt din Constanta si aș vrea să știu dacă există posibilitatea de a veni împreună cu dna Rodica, fiindcă am citit că vine tot din Cța.
Nr meu de tel este 0727709966. Dacă e posibil, aș dori să mi-l comunicați pe al dvs., dna RODICA!
Mulțumiri !
Lucieta Morariu:
Bun gasit oameni frumosi!
Ma numesc Lucieta noua membra in grup si ma alatur cu bucurie la Petrecerea in ie in speranta ca ne vom
simti minunat. Sunt din Brasov si am 4 locuri disponibile in masina. Las aici numarul de telefon: 0751325414.
Sa ne vedem cu bine!
Bon Voyage:
Au ramas 2 locuri disponibile la femei+2 locuri disponibile la barbati.
magdav:
Bună,
Mai sunt locuri disponibile la femei?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă