Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Perseidele in Bucovina, la Dorna Arini. 11 - 14 august 2023

<< < (7/9) > >>

costi31:
Mulțumiri Lidiei și grupului că m-ați acceptat și pe mine la câteva excursii opționale deși ne întâlnisem "aproape" întamplator...
Am reușit să fac traseul pe care anul trecut l-am ratat din cauza ploilor plus Perseidele în noaptea cea mai bună!
Am rămas cu amintiri frumoase : poiana cu florile , platoul 12 Apostoli și seara la Stână de fapt toată drumeția.
Mulțumesc din suflet !  :love: :flori:

Ben:
I-am trimis Lidiei link-ul WeTransfer cu o selectie a fotografiilor facute de mine in aceasta excursie. Pentru a nu va incarca prea mult spatiul pe HDD, le-am micsorat, dar dimensiunea e suficienta pentru o vizualizare foarte buna pe un monitor. Exceptand fotografiile de noapte, la care a trebuit sa intervin mai mult, am facut doar editari de baza.

Ceva mai spre seara am sa postez si pe forum cateva imagini.

lidia.Iasi:
Foarte frumoase fotografii, Ben! Neaparat sa postezi cateva :)
V-am trimis pe mail fotografiile transmise de Ben prin wetransfer. Le puteti descarca in 7 zile.
Fotografiile facute de mine, de baietii de la rafting si cele transmise de Gabi le-am transmis acum o saptamana. Sper ca le-ati primit cu totii. Am sa mai fac un fisier cu fotografiile de la rafting cu rezolutie mai buna si le trimit tot prin wetransfer.
Ma bucur mult ca v-ati bucurat de aceasta iesire si ca ati scris impresiile pe forum.
Sper sa ne vedem si in alte excursii frumoase~ :thumbup:

Ben:
La Domeniul Cailor

Ben:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă