Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri BRASOVENE. Sacele 7 - 9 iulie 2023

<< < (6/9) > >>

Maria Colgiu:
Buna ziua, ma numesc Maria Colgiu si vin prima oara cu voi in excursie. Eu vin din Timisoara. Este cineva care ma poate lua cu el pana la Sacele?

admin:
29.06.2023 ora 12:00: la FEMEI nu mai sunt locuri. Deci nu va mai inscrieti si chiar daca sunteti inscrise dar inca nu ati achitat avansul, nu mai platiti, pentru ca nu mai exista disponibilitate de locuri. Tine cont va rugam de acest anunt.
La BARBATI mai este 1 LOC DISPONIBIL. Va fi ocupat de prima persoana care achita avansul.
Nu mai avem posibilitatea de extindere, suntem la maxim de capacitate.

Iasmina:

--- Citat din: costi31 din Joi, 29 Iunie 2023, 10:19 ---Salutări Iasmina! Nu mi-am dat seama dacă pt drumeția ușoară de 1,5 ore mai trebuie bocanci sau pot lua ceva mai ușor , bine nu sandale ... :) :giggle:
Mulțumesc, abia aștept party !  *|* :D

--- Terminare citat ---

Salutare!
Merge și ceva mai lejer, cu siguranță nu trebuie bocancii de iarnă sau super profesioniști,  doar sa nu aluneci dacă este umezeală.  Sandale nu acceptăm,  doar șlapi pufoși  :giggle:  ;D
Sa ne vedem cu voie bună si cu pantofii de dans!  *|*

costi31:
 :2funny:
Mulțumesc!  :flori:

admin:
Nici la BARBATI NU MAI SUNT LOCURI. Tocmai acum am vazut o incasare, asa ca STOP REZERVARI SI PLATI si la femei si la barbati.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă