Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri de toamna la "Marea" din Apuseni. 28 septembrie - 1 octombrie 2023

<< < (6/8) > >>

Iasmina:

--- Citat din: if07iul din Vineri, 15 Septembrie 2023, 14:01 ---Salutare tuturor. Eu vreau sa particip la aceasta excursie dar vin din Bucuresti si nu am o masina disponibila. Cineva ma poate lua cu masina lui/ei din Bucuresti, in ziua plecarii ? Multumesc. Iulian

--- Terminare citat ---

Buna Iulian,

sunt cateva persoane din Bucuresti care pleaca cu trenul de noapte (cuseta) miercuri si ajung joi dimineata in Cluj. Daca doresti sa te pun in legatura cu ei poti sa ma suni.

O zi frumoasa si saptamana usoara!

Manuke:

--- Citat din: Iasmina din Luni, 18 Septembrie 2023, 08:46 ---Buna Iulian,

sunt cateva persoane din Bucuresti care pleaca cu trenul de noapte (cuseta) miercuri si ajung joi dimineata in Cluj. Daca doresti sa te pun in legatura cu ei poti sa ma suni.

O zi frumoasa si saptamana usoara!

--- Terminare citat ---

Și eu voi veni cu trenul din Constanța, văd că am legătură la 21:01 spre Cluj.  Poate ne întâlnim mai mulți în gară....

Manuke:

--- Citat din: Iasmina din Luni, 18 Septembrie 2023, 08:42 ---Am notat!  :)
Săru'mâna 🤗

--- Terminare citat ---

lupadiuk:
Salutare,
Eu am sa vin cu masina personala din Hunedoara pe ruta Hunedoara, Deva,Orastie,Sebes, Alba Iulia, Turda, Cluj, Belis. Sunt singur in masina asa ca cine doreste si este in drum , pot sa-l iau cu mare drag. TEl. 0770.189.363

Ciprian Sava:
Salutare! Cred că o să vin de miercuri în Cluj cu un autocar (joi nu circulă) și stau o seară acolo. Unde va fi întâlnirea joi? În Cluj, unde mai exact? Să nu-mi iau o cazare prea departe de locul întâlnirii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă