Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Iordania. Petra, marea, desertul si noi. 12 - 20 noiembrie 2023

<< < (2/5) > >>

krondia:
Am primit zilele acestea mai multe mesaje in privat despre excursia in Iordania. Am rugamintea sa aveti rabdare sa revin in tara, voi posta si aici impresii despre aceste locuri minunate pe care le vixitez acum in premiera impreuna cu un grup SC.

Mai jos, un apus fabulos de azi pe plaja resortului de la Marea Moarta.

krondia:
Am revenit din Iordania de cateva zile dar sunt inca sub impresia grupului fain din octombrie care a creat o atmosfera foarte placuta pe tot parcursul excursiei. Un grup unit, vesel si extrem de punctual, imi doresc sa ma simt si cu voi cel putin la fel de bine.

Gasiti impresiile mele aici:
https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3809.15.html#msg151117

In prezent nu mai este necesar codul QR pentru intrarea in Iordania dar voi anunta aici daca apar noutati, urmariti forumul.

Voi reveni cu ultimele detalii mai aproape de plecare, pana atunci pregatiti-va echipamentul recomandat: imbracaminte si incaltaminte comode, sport, de preferinta trekking/drumetie, potrivite pentru deplasari pe teren accidentat, incaltaminte speciala pentru apa si pantalon tehnic sintetic care se usuca usor pentru drumetia in canionul cu apa dar si pentru plajele de la Marea Moarta si Rosie, geaca de ploaie/pelerina.

Nu in ultimul rand, tneti cont de codul de vestimentatie recomandat pentru aceasta tara: in principiu imbracaminte decenta, care sa acopere decolteul, bratele, genunchii; recomandat pantalon lung,  camasa cu maneca lunga si o esarfa la fete, tricou tehnic sintetic & pantalon scurt pe care le puteti lua peste costumul de baie in special la izvoarele termale unde vin si localnici.

Daca mai aveti intrebari scrieti aici, pot fi utile si pentru ceilalti.

Spor la pregatiri!

CELIA:
Buna ziua, am vazut ca nu s-a mai scris nimic aici si cred ca suntem destul de aproape de plecare.
Ce se intampla cu situatia din Iordania, pe site-ul MAE apare "zone sau intervale de timp ce pot fi periculoase"? Ce informatii aveti de la ghidul local?

krondia:
Va rog sa aveti rabdare, veti primi absolut toate informatiile in timp util. Aceasta precizare de pe site-ul MAE era  in vigoare si cand am fost cu grupul precedent si, dupa cum spuneam, nu a fost absolut nicio problema.
Asteptam si noi precizarile de ultim moment din partea agentiei si a ghidului local si revin.

admin:
Daca nu sunt elemente noi sau probleme care sa comporte interventia noastra a organizatorilor, nu avem ce scrie, sau comunica. Acolo totul se desfasoara normal, o sa vedeti ca o sa va intalniti cu o multime de grupuri de turisti. Pentru toate destinatiile pe care le avem in program urmarim pe langa ceea ce se scrie oficial si ceea ce scriu turistii care au vizitat recent locurile care ne intereseaza. Si absolut peste tot se scrie doar ca e fara nici o problema. La fel comunica si oficiul central de turism de la ei, ca nu sunt probleme de nici un fel, totul este deschis si manifestatii sunt doar la sfarsit de saptamana, ca in orice oras din lume in perioada aceasta. Acele locuri vor fi evitate, pentru ca este vorba de zone in care merg sa protesteze, si acelea sunt doar la Amman.

Daca va luati dupa mae, nu mai mergeti in mai mult de jumatate de locuri de pe glob. Ei au alerte permanent, indiferent daca e cazul sau nu, pentru a se asigura ca daca prin absurd apare ceva, sa aiba o scuza "noi v-am spus". Dar evident ca nu aceasta este pozitia normala a unei insitutii care ar trebui sa informeze instant, corect si profesionist.

Ca agentie si ca organizatori, intotdeauna am fost responsabili si am luat in considerare ceea ce poate duce la riscuri. Dar risc zero nu exista nicaieri, peste tot poate aparea probleme, orice calatorie implica anumite riscuri. In cazul acesta nu exista elemente care sa conduca la amanari, sau anulari. Se zboara, totul este deschis, situatia este calma.

Astazi asteptam de la agentia de ticketing biletele si cum le primim cum o sa vi le transmitem prin agentie sau prin Diana.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă