Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tarile Baltice (Letonia, Lituania si Estonia) 26 mai - 4 iunie 2025

<< < (2/2)

admin:
Am transmis acum, 13 mai ora 11:00, un Email care contine: sfaturi, detalii si informatii + programul excursiei + lista de hoteluri + servicii

Daca nu l-ati primit scrieti-mi pe Email office@singlescamp.ro si retransmit.

Documente necesare: Cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Republica Estonia, Republica Lituania si Letonia. Intrarea în aceste state este permisă cu pașaportul sau cartea de identitate în termen de valabilitate.

Biletele de avion se vor emite pe data de 19 mai, imediat ce le primesc am sa le transmit pe Email. Daca este posibil, recomand check in online (se face individual, nu are legatura cu agentia, organizatorii  sau insotitorul de grup).

Pentru usurinta comunicarii: am sa fac un grup de whatsapp si invit pe oricine vrea sa faca parte din el. Pentru a va introduce in lista grupului este nevoie sa-mi dati acordul pe Email pentru folosirea numelui si a contactului telefonic. Deci daca doriti, scrieti ACCEPT FOLOSIREA NUMELUI SI A NUMARULUI MEU DE TELEFON pentru grupul whatsapp al excursiei Tarile Baltice 2025.

Pentru a intelege cum sa va pregatiti bagajul cateva lucruri punctate:
•   este un circuit, asta implica ca la doua zile sa urcati si apoi sa coborati bagajul. Pentru comoditate alegeti un troler cat mai usor de dus si fiti cat se poate de organizati si eficienti cand pregatiti bagajul. Asta pentru a nu-l ingreuna inutil. Nu suntem in Asia sau Africa sa aiba cine sa ne ajute la urcat, coborat etc. Fiecare este cu bagajul lui, nu are cine sa va ajute.
•   avem multe tururi pietonale, asta inseamna mult mers pe jos. Deci incaltaminte cat mai comoda, cat mai usoara si neaparat deja purtata. Ganditi-va de asemenea ca iesim in tura, ca vremea este umeda, deci sa aveti la voi cel putin o pereche de pantofi sport cu talpa aderenta. Tricouri din material tehnic care permite repiratia pielii. Oricum general valabil – imbracaminte sport-casual.
•   recomand in mod deosebit sa aveti un rucsac la voi. Pe care sa-l pregatiti pentru fiecare zi cu pelerina, o sticla de apa, ceva de omorat foamea pana la masa.
•   vremea poate fi pe alocuri ploioasa. Deci neaparat pelerina profi, geci impermeabile, pantalon lung respirabil si care se usuca usor
•   avem hoteluri cu SPA. Luati deci si costumele de baie

Vremea. La ce sa va asteptati.
•   temperatura maxima ziua: 18 – 20 grade Celsius
•   temperatura minima noaptea: 05 – 07 grade Celsius
•   zile ploioase: 12/luna

Bani. Toate cele trei tari pe care urmeaza sa le vizitam au ca moneda euro. Deci va fi foarte simplu cu cash, cu cardul. Cash va fi nevoie pentru unele situatii in care va trebui sa impartim o nota de restaurant.

Urmariti forumul, orice alta veste (cu exceptia transmiterii biletelor de avion) o sa fie postata doar aici.

admin:
Am primit biletele de avion ceva mai repede decat ma asteptam si asa cum am promis, le transmit imediat. Acum pregatesc trimiterea si pana joi 15 mai ora 12:00 o sa primiti fiecare participant, pe Email, biletul de avion. O sa va rog din nou sa confirmati primirea. Daca nu ati primit Email-ul, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit.

Check in-ul online se poate face incepand cu 47 de ore inainte de plecare aici:  https://www.austrian.com/xx/en/online-check-in. Aceasta operatiune asa cum am mentionat este una individuala, nu are legatura cu agentia, organizatorii sau insotitorul de grup. In situatia in care nu stiti sa-l faceti sau tehnic nu este posibil (uneori se intampla la grupuri) nu-i bai, il faceti front desk la aeroport, la momentul predarii bagajului.

La primul Email, cel cu recomandari nu am primit confirmari de la:

- Ovidiu B

- Aurica I

- Otilia B

Astazi am sa deschid grupul whatsapp, incluzand in lista pe cei care si-au dat acordul de folosire a numelui si numarului de telefon.

admin:
Am facut grupul de whatsapp. Pe Diana si Mirela nu le-am putut adauga, le-am transmis doar link-ul. Pe toti ceilalti care mi-au data acceptul i-am adaugat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă