Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Aruba, "Insula Fericirii" din Caraibe. 24 februarie - 7 martie 2025
Bon Voyage:
A ramas 1 loc disponibil intr-o camera dbl la BARBATI.
admin:
Am discutat astazi la hotelul in care vom fi cazati, pentru ca au un oficiu de turism care ne poate aranja transferuri, excursii, croaziere. Astept sa primesc cotatiile si am sa vi le transmit pe Email. O sa am marea rugaminte sa-mi raspundeti daca se poate just in time, sa pot la randul meu sa confirm numarul de persoane pe fiecare serviciu in parte.
Va rog sa tineti cont si de ceea ce este specificat pe site-ul MAE Conditii de Calatorie:
conditia de intrare in Aruba. Suntem cetateni EU, iar Aruba face parte din Regatul Tarilor de Jos, deci nu avem nevoie de viza. Insa TOATA lumea care doreste sa intre in Aruba, are nevoie sa completeze Aruba Online ED Card:
https://edcardaruba.aw/welcome
Asigurarea medicală este obligatorie în Regatul Țărilor de Jos.
admin:
Am primit informatiile necesare pentru transferuri si excursii optionale. Am promis ca maxim in 3 zile ii transmit numarul exact de participanti pentru fiecare serviciu in parte. Ma grabesc sa va transmit pe Email maine dimineata, v-as ruga si recomanda sa-mi raspundeti maxim pana in 12 februarie. Fiecare deja stiti ce va doriti, informatiile au fost postate inca de la lansare, asa ca acum este doar o problema de evaluare financiara.
Transfer Aeroport - Hotel. 150 euro/intreg grupul.
De Palm Island (26th February): 110 euro, inclusiv transportul.
Atlantis Submarine Expedition (27th February): 95 euro, exclusiv transportul pana in port. O sa ne descurcam la fata locului, mai ales ca la intoarcere o sa ramanem mai mult in Oranjestad.
Renaissance Island (1st March): Va fi nevoie sa ne inscriem fiecare pe site-ul lor, sambata in 22 februarie ora 15:00 ora Romaniei.
De Palm Discover Aruba Tour (3th March) - 65 euro, inclusiv transport si pranz.
Transfer (5th March): Hotel - aeroport 150 euro/intreg grupul.
Acum pregatesc Email-ul pentru transmitere. Daca nu l-ati primit in 11 februarie pana la ora 12:00, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si il retransmit.
admin:
Am facut o greseala de calendar la sambata in care se vand daily pass-urile pe insula privata Renaissance. Este 22 februarie (nu 24 februarie cum scrisesem pe Email). Ora 15:00 Romania. Multumesc Ligia!
Celor care mi-au raspuns le-am transmis biletele de avion. Pe masura ce primesc raspunsurile si de la ceilalti le trimit si lor biletele de avion.
admin:
Pentru ca toata lumea si-a prezentat optiunile de participare, astazi am sa transmit la hotel numarul de participanti la fiecare excursie in parte.
Pentru a va putea pregati de acasa out-fit-ul pentru fiecare dintre aceste excursii, va povestesc detaliat despre fiecare in parte, asa cum am gasit pe site-ul lor de prezentare.
De Palm Island
De Palm Island Including Bus Transportation
Wednesday, February 26, 2025 at 10:00 am - 5:00 pm
We'll pick you up at 9:00 am from Blue Village
Pick-up outside by the Madame Janette sign.
Ce sa aveti cu voi
Un rucsac impermeabil
Costum de baie
Prosop
Crema de protecție solară Reef Safe (adica naturala, sa nu afecteze reciful de corali)
Ochelari de soare
Pălărie/sapca/vizor
Aparat foto/telefon - recomandabil cu baterie externa, sa nu fiti limitati a face poze
Pantofi de apă (pentru ca plaja poate sa fie pe alocuri stancoasa si pentru ca este posibil ca in apa sa fie arici de mare)
Bani pentru cumpărături la magazinul nostru de cadouri
Biletul de intrare include următoarele:
Transport de la hotel si retur
Alimente și băuturi all-inclusive
Masa de prânz: 11:00am la 3:00pm / Stație de grătar: 12:00p.m la 4:00p.m / Open Bar: 10:00am la 5:00p.m
Snorkeling
Excursii gratuite de snorkeling pe recif sunt oferite de două ori pe zi.
Tobogane Body Drop
Scaune de plajă și palapas/Acestea sunt disponibile pe baza principiului primul venit, primul servit și sunt supuse disponibilității.
Plimbări nelimitate cu barca banană/Funcționează zilnic începând cu ora 11:00, cu o pauză de prânz de 30 de minute la o oră neprogramată.
Lecții de salsa
Flamingo
Insula De Palm găzduiește un stol de flamingo chilieni și cubanezi, care prosperă într-o secțiune rezervată a insulei. Oaspeții cu un bilet de intrare standard pot admira aceste păsări elegante de la distanță.
Pentru a vedea flamingo de aproape și a interacționa cu ei, va trebui să faceți upgrade la o Palapa VIP 275USD/4 pax - 395 USD/10 pax), Scaune Premium (55 USD), Cabană privată (cca 300 USD/2 pax) sau Cabană pe plajă (400 USD/10 persoane). Rezervand si achitand tarifele acestea (suplimentar biletului si transferului) o sa stati practic in rezervatia de famingo. https://depalmisland.com/signature-experiences/
Siguranța și bunăstarea pasarilor flamingo sunt prioritățile noastre principale. Ocazional, pe baza sfatului medicului nostru veterinar, flamingo nu pot fi disponibile pentru vizitare. Apreciem înțelegerea dumneavoastră.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă