Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii, bujori si prieteni noi in Muntii Macinului. 19 - 21 mai
Rami:
Buna Gabi, buna tuturor!
Multumim mult pentru info Gabi.
Sunt superbi bujorii :applause: , abia aștept sa ii vedem și noi
Din ce am văzut, si vremea pare să tina cu noi :dance:
Asa, ca mai avem 2 zile si ajungem la bujori si la distracție si relaxare si voie buna in sunet de chitara *|*, la RELAX :yeah :thumbup:
Gabriel, aduci si chitara nu?! ;) *|* :dance:
Noapte buna tuturor :angel: si sa treaca, cât mai repede zilele următoare și sa vină ziua de vineri :dance:
Gabriel:
Sigur,vom canta si la chitara folk live ! Sa aveti echipament specific drumetiilor montane, desi nu sunt inalti Muntii Macinului si nu sunt trasee turistice grele (incaltaminte adecavata- ghete drumetie sau adidasi trekking, rucsac ,sapca,palarie, crema de soare,etc.).Mai sunt locuri libere si ne puteti contacta pentru cei care va hotarariti ...pe ultima suta de metri. 0723337963- nr meu de telefon (Gabriel-insotitor de grup).Ne vedem vineri !
Rami:
Hei, buna dimineața tuturor!
SUPERRR, folk live :yeah:
A trecut ceva vreme, din păcate, de când nu am mai reușit să vin in excursiile Singles Camp, și pot spune ca abia aștept să vină ziua de vineri sa ma pot bucura iar de drumeții, de atmosfera superrr faina, de oamenii vechi sau noi, de tot și de toate :dance: *|* :yeah:
Asa ca, daca mai sunt nehotărâți, eu va spun sa nu ezitați și sa va inscrieti, ca nu o sa va para rau ;)
O zi cu spor în toate siii, mai avem 2 zile si începe distracția :dance:
Monica T:
Buna tuturor!
Numele meu este Monica, iar maine ar fi fost prima mea excursie cu voi, pe care de abia o asteptam!
Din pacate insa nu mai pot ajunge. :-[
Cu Gabi am vorbit la telefon, l-am anuntat iar el m-a indrumat sa postez si aici. Multumesc, Gabi!
Cu siguranta ne vom cunoaste intr-o excursie viitoare. :)
Sa aveti vreme buna si distractie placuta!
Rami:
Hei, buna dimineața tuturor :)
Gata de distracție? :dance:
Drum bun tuturor si sa ne vedem cu bine :angel: :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă